الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
من هیچی از فیلم ترسناک نمیدونم تریلر یکیشو دیدم تا یه هفته خوابم نبرد میخوای سرچ کنم برات؟
نه عزیزم😂خودم همشو دیدم.فک کن جنگیر و میگفتن چندنفر تو امریکا سکته کردن دیدن من ۱۰ سالم اینا بود تنها تو خونه بودم و دیدم😁فقط کانجورینگ یکم منو یه جاهاییش ترسوند اونم اخرش ک عکسای واقعیه شخصیتارو نشون داد.کلا شوهرم میگه تو چیزی به اسم ترس نمیدونی چیه😂😂
من همیشه با حرف همه موافقم چون این تنها راهیه ک میتونم ساکتشون کنم،تا دیگه حرفشونو ادامه ندن😏
😂😂😂😂😂😂 خوش به حالت پس من یه بار با خریت محض نشستم پیش مادرمو برادرم گفتم میبینم وسطای فیلم تل ...
خوابگاهه دختران و ابتدایی بودم دیدم و خندم گرفته بود خواهرم ۶ سال بزرگتره منه تا نصفه دید و تا مدت ها ور دل من میخوابید.الانم شوهرخواهرم به همه میگه هیچکی مثه خواهرزنه من نترس نیس تو بحث جن و اینا😂😁.البته دروغ نگم از سوسک بشدت وحشت دارمو ببینم درجا غش میکنم😨😨
من همیشه با حرف همه موافقم چون این تنها راهیه ک میتونم ساکتشون کنم،تا دیگه حرفشونو ادامه ندن😏