2777
2789
یه سریال مثل گیم آف ترونز اگر میدونی در اون سبک معرفی کن اصلا هیچ سریال خارجی بعد از اون به دلم نمی ...

من اونم ندیدم 

ولی پیشنهاد میکنم حتما چرنوبیلو ببین

مینی سریاله البته قبل از دانلود تریلر شو ببین اگه دوست داشتی ببین نری یهویی دانلود کنی بعد فحشم بدی اگه دوست نداشتی هااا😁😅

If i was a writer I'd had a better bio     
یه سریال مثل گیم آف ترونز اگر میدونی در اون سبک معرفی کن اصلا هیچ سریال خارجی بعد از اون به دلم نمی ...

بروی توی سایت پایین ۱۰ تا معرفی کرده 

https://www.google.com/amp/s/www.esquire.com/entertainment/tv/gmp27153169/tv-shows-like-game-of-thrones/

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من هیچی از فیلم ترسناک نمیدونم  تریلر یکیشو دیدم تا یه هفته خوابم نبرد میخوای سرچ کنم برات؟

نه عزیزم😂خودم همشو دیدم.فک کن جنگیر و میگفتن چندنفر تو امریکا سکته کردن دیدن من ۱۰ سالم اینا بود تنها تو خونه بودم و دیدم😁فقط کانجورینگ یکم منو یه جاهاییش ترسوند اونم اخرش ک عکسای واقعیه شخصیتارو نشون داد.کلا شوهرم میگه تو چیزی به اسم ترس نمیدونی چیه😂😂

من همیشه با حرف همه موافقم چون این تنها راهیه ک میتونم ساکتشون کنم،تا دیگه حرفشونو ادامه ندن😏
نه عزیزم😂خودم همشو دیدم.فک کن جنگیر و میگفتن چندنفر تو امریکا سکته کردن دیدن من ۱۰ سالم اینا بود تن ...

😂😂😂😂😂😂

خوش به حالت پس من یه بار با خریت محض نشستم پیش مادرمو برادرم گفتم میبینم وسطای فیلم تلویزیون خاموش شد 

صد درصد کار من نبود 

کار جن توی فیلم بود😂😂😂😂

😂😂😂😂😂😂 خوش به حالت پس من یه بار با خریت محض نشستم پیش مادرمو برادرم گفتم میبینم وسطای فیلم تل ...

خوابگاهه دختران و ابتدایی بودم دیدم و خندم گرفته بود خواهرم ۶ سال بزرگتره منه تا نصفه دید و تا مدت ها ور دل من میخوابید.الانم شوهرخواهرم به همه میگه هیچکی مثه خواهرزنه من نترس نیس تو بحث جن و اینا😂😁.البته دروغ نگم از سوسک بشدت وحشت دارمو ببینم درجا غش میکنم😨😨

من همیشه با حرف همه موافقم چون این تنها راهیه ک میتونم ساکتشون کنم،تا دیگه حرفشونو ادامه ندن😏
خوابگاهه دختران و ابتدایی بودم دیدم و خندم گرفته بود خواهرم ۶ سال بزرگتره منه تا نصفه دید و تا مدت ه ...

خوب خوبه دیگه کمکم داشتم نگران میشدماااا😁

حالا بزار من یه سرچی بکنم شاید یکیشو دیدیو ترسیدی

خوب خوبه دیگه کمکم داشتم نگران میشدماااا😁 حالا بزار من یه سرچی بکنم شاید یکیشو دیدیو ترسیدی

باشه😁😍

خوابگاهه دختران و ابتدایی بودم دیدم و خندم گرفته بود خواهرم ۶ سال بزرگتره منه تا نصفه دید و تا مدت ه ...

فیلم the evil dead رو دیدی؟

اینو گفتن دیگه تهشه

حالا نمیدونم عکسش ک ترسناک بود😂

فیلم the evil dead رو دیدی؟ اینو گفتن دیگه تهشه حالا نمیدونم عکسش ک ترسناک بود😂

نمیدونم انقدر زیاد دیدم.بزا برم عکسشو ببینم شایدم ندیده باشم برم دان کنم😍😍مرسی عزیزززم😘😘