2777
2789

عزیزم سریال خوب سراغ داری؟؟غیراز گیم اف ترونزو وایکینگهاو...

سریال لاستو فصل اولشو دیدم خوشم نیومد یکم قدیمیه

سریال صد خیلیییی خوب بود ولی از فصل ۵ ب بعد خیلی بد شد یهو

ممنون میشم معرفی کنی

خدایاخودت حافظ نی نیم باش میدونی که چقدر تااینجاسختی کشیدم  پسرنازم برای لمس دستات لحظه شماری میکنم😍انشالله همه منتظرا بزودی دلشون شادشه🌹
من فیلمایی که گفتیو ندیدم ولی اینایی که معرفی میکنم رو سرچ کردم برات و اینکه بازم خودت اول داستانشو ...

پس room اگه ندیدی حتما ببین خیلی جالبه یه مرده زنشو زندانی میکنه تو یه اتاق زنه بچه میاره ولی هیچوقت نمیزاره تا  سال ها بچه و مادرش بیان بیرون از اتاق... زندگی بچه تو اون اتاق و اینکه تصور میکنه دنیا فقط همون اتاقه و زندگیش بعد از بیرون اومدن از اتاق خیلی جالبه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پس room اگه ندیدی حتما ببین خیلی جالبه یه مرده زنشو زندانی میکنه تو یه اتاق زنه بچه میاره ولی هیچوقت ...

تهریفشو خیلی خیلیشنیدم حتما میبینم ممنون که بازم معرفی کردی و وقت گذاشتی🥰

If i was a writer I'd had a better bio     
عزیزم سریال خوب سراغ داری؟؟غیراز گیم اف ترونزو وایکینگهاو... سریال لاستو فصل اولشو دیدم خوشم نیومد ...

الان سریال دارک خیلی معروف شده imdb بالایی هم دارن همهی اپیزود هاشولی من خودم اپیزود ۳ رو زیاد دوست ندارم مینی سریال چرنوبیلو خودم به شخصه خیلی خیلی خیلیخیلی خیلی دوست داشتم و دیگه اگه یادم اومد میگم

سرچ میکنم میگم

عزیزم سریال خوب سراغ داری؟؟غیراز گیم اف ترونزو وایکینگهاو... سریال لاستو فصل اولشو دیدم خوشم نیومد ...

با اجازه استارترمنم بگم  😊

سریال داوینچی رو ببین 

وِست وورد خیلی متفاوت و جالبه 

بانشی 

برکینگ بد 

پاور 

من فیلم سبکی ک تو دبیرستان و دانشگاهن دوس دارم.مثه سریال کره ایه پسران برتر از گل(رنگ فیلم زنده س.همش کل کل و تو مدرسه س)اینجور فیلما ک رنگ فیلم مرده و تاریک و قدیمی نباشه.اینم بگم من خودم انیمیشن بازمااا😁

من همیشه با حرف همه موافقم چون این تنها راهیه ک میتونم ساکتشون کنم،تا دیگه حرفشونو ادامه ندن😏
الان سریال دارک خیلی معروف شده imdb بالایی هم دارن همهی اپیزود هاشولی من خودم اپیزود ۳ رو زیاد دوست ...

وااای آره چرنوبییییل خیلییییی خوب بوووود یادم انداختی بازم دوست دارم برم ببینمشانگار خودت تو فیلم زندگی میکنی خیلی جالبه 

من فیلم سبکی ک تو دبیرستان و دانشگاهن دوس دارم.مثه سریال کره ایه پسران برتر از گل(رنگ فیلم زنده س.هم ...

خوشحال میشم انیمیشن معرفی کنی نمیدونم خانوادهی ویلابی رو دیدی ی نه ولی من در کل فیلم کره ای و اینا نمیبینم ولی میدونم چ فیلمی میخوای 

The kissing booth 1&2

To all the boys I've loved before 

To all the boys I've loved before p.s I still love 

After1&2

وااای آره چرنوبییییل خیلییییی خوب بوووود یادم انداختی بازم دوست دارم برم ببینمشانگار خودت تو فیلم زن ...

خیلیی فیلم ۱۹۱۷ رو اگه ببینی انگار پشت سر سربازه داری راه میری و فیلمو میبینی اصلا توقف یا آنتراک نداره

خوشحال میشم انیمیشن معرفی کنی نمیدونم خانوادهی ویلابی رو دیدی ی نه ولی من در کل فیلم کره ای و اینا ن ...

اخرین انیمیشنا ک دیدی چی بوده؟۲۰۲۰ ها هنو اکران نشده.میخوام ببینم چیارو دیدی

من همیشه با حرف همه موافقم چون این تنها راهیه ک میتونم ساکتشون کنم،تا دیگه حرفشونو ادامه ندن😏
جوکر. 2019و پارازیت(انگل) هم که دیگه حتما دیدی 

پارازایتو دوست نداشتم چون رفتم بررسیشو خوندم که اکثرا فکر میکنین این یه فیلم عادیه ولی سیاسیه هر شخصی نماد یه کشوریه

اخرین انیمیشنا ک دیدی چی بوده؟۲۰۲۰ ها هنو اکران نشده.میخوام ببینم چیارو دیدی

ویلابی رو دیدم عاشقش شدم 

تور جهانی ترول ها 

نفرت انگیز

نمیدونم انیمیشن مری و مکس رو دیدی یا نه قدیمیه ولی قشنگه و خنده دار

انیمیشن فروزن ۲