2777
2789
خواهش میکنم😘😘

فیلمه اسمش کلبه وحشته ک گفتی.تو ایران به این معروفه قدیمیه و بدک نیس.اما کانجورینگ و توطئه امیز ترسناک تره.انابلم بد نیس خوبه یه جاهاییش.کاش ببینی حستو بم بگی😁

من همیشه با حرف همه موافقم چون این تنها راهیه ک میتونم ساکتشون کنم،تا دیگه حرفشونو ادامه ندن😏

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فیلمه اسمش کلبه وحشته ک گفتی.تو ایران به این معروفه قدیمیه و بدک نیس.اما کانجورینگ و توطئه امیز ترسن ...

کانجورینگ 1 و 2 و 3 همشو دیدی ؟ منم فقط با کانجورینگ یه کم ترسیدم و یه فیلم ترسناک کره ای بود کینه با اونم ترسیدم اونم حتما ببین اون که توش یه گربه هم بود 😰

آنابل چی سه تاشو دیدی ؟ اونم خوبه

یه سریال مثل گیم آف ترونز اگر میدونی در اون سبک معرفی کن اصلا هیچ سریال خارجی بعد از اون به دلم نمی ...

منم بعد از گات سریالی رو اونقد دوست نداشتم به اندازه اون مگه*mony heist =سرقت پول* کاملا متفاوته از گات ولی عاشق اونم میشی چند قسمتشو ببینی حتما همه فصلشو دو روزه تموم میکنی 4 فصلش اومده حتما ببین 

کانجورینگ 1 و 2 و 3 همشو دیدی ؟ منم فقط با کانجورینگ یه کم ترسیدم و یه فیلم ترسناک کره ای بود کینه ب ...

اره عزیزم همشو دیدم کینه م بچه تر بودم دیدم کانجورینگ ۳ ک نداره ۱ و ۲ فقط ک دیدمو عالیه😍

من همیشه با حرف همه موافقم چون این تنها راهیه ک میتونم ساکتشون کنم،تا دیگه حرفشونو ادامه ندن😏