2777
2789
عنوان

خرید قالی

244 بازدید | 24 پست

سلام الان قالی چه طرحی مده؟ ازینا که یه گل بزرگ وسط داره یا تمام گلاش ریزه؟ و زمینه چه رنگی؟

برای اسم پروفایلم از اعماق قلبتون دعا کنین😍😍😍

طرح بهشت و افشان همیشه مد بوده و هست و خواهد بود

برای ابراز عشق به مردم مجبور نیستید هر فردی را که می‌بینید ببوسید، برای عشق ورزیدن به دیگران لازم نیست یک کاسه برنج به آن‌ها بدهید! "عشق ورزیدن" یعنی درباره‌ی دیگران کمتر قضاوت کردن ،و دادن این اجازه به آن‌ها که آنطور که دوست دارند زندگی کنند و بدون انتقادِ ما آن کسی باشند که هستند...🥰

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چقدر سخته فرش خریدم منم میخوام بخرم اما اصلا هیچی تو ذهنم نیست باور کن واسم از انتخاب همسر هم سختتره

اگر هدفت ماه باشد، حتی اگر به آن نرسی؛ جایگاهت در میان ستارگان خواهد بود.... 
کدوماست؟ گوگل بزنم میاد؟

اره بزن میاد

برای ابراز عشق به مردم مجبور نیستید هر فردی را که می‌بینید ببوسید، برای عشق ورزیدن به دیگران لازم نیست یک کاسه برنج به آن‌ها بدهید! "عشق ورزیدن" یعنی درباره‌ی دیگران کمتر قضاوت کردن ،و دادن این اجازه به آن‌ها که آنطور که دوست دارند زندگی کنند و بدون انتقادِ ما آن کسی باشند که هستند...🥰
سرچ کنم عکس اینا میاد ازش با همین اسمها

اره عزیزم

چقدر سخته فرش خریدم منم میخوام بخرم اما اصلا هیچی تو ذهنم نیست باور کن واسم از انتخاب همسر هم سختتره

😁😁😁مبارکتون باشه پیشاپیش، آره دیگه آخه فرش تو کل نما و دکوراسیون خونه تاثیر داره

من تازه خریدم ، افشان گرفتم ، واقعا زیباست و مورد پسند منِ ، برای من زمینه آبی اقیانوسی با طرح افشان سفید و گلهای رنگی

زندگی کوزه ی آبی خنک و رنگین است ، آب این کوزه گهی شور گهی تلخ گهی شیرین است 
من تازه خریدم ، افشان گرفتم ، واقعا زیباست و مورد پسند منِ ، برای من زمینه آبی اقیانوسی با طرح افشان ...

مبارکتون باشه بسلامتی😍😍

مبارکتون باشه بسلامتی😍😍

مرسی عزیزم ، ان شاء الله شما هم فرشی بخرید که با هربار دیدنش لذت ببرید 

زندگی کوزه ی آبی خنک و رنگین است ، آب این کوزه گهی شور گهی تلخ گهی شیرین است