2777
2789
عنوان

بیاین یه روش عالی واسه جذب پول و ثروت بهتون بگم😍

| مشاهده متن کامل بحث + 41266 بازدید | 51 پست
من کتاب 4 اثر رو خوندم ولی داره تنبلی مطلق رو اموزش میده که بشین خونه به پول فکر کن و خودش میاد حالا ...

عزیزم شما برداشت اشتباه کردی، قانون جذب نمیگه بشین فک کن یا احساس کن تا جذب کنی، میگی مثلا وقتی میخوای عمل کنی ایمان داشته باش که موفق میشی و این ایمان خودش کمک میکنه هرچی واسه موفقیت لازمه رو جذب کنی و انجام بدی که البته نباید تنبلی کنی باید تلاش جسمی هم بکنی.من فن بیانم قوی نیس نمیتونم چطور توضیح بدم دقیق بهت اما بیشتر مطالعه کن نظرت عوض میشه

من کتاب 4 اثر رو خوندم ولی داره تنبلی مطلق رو اموزش میده که بشین خونه به پول فکر کن و خودش میاد حالا ...

نمیگه بشین خونه و به پول فکر کن

میگه تفکرت رو نسبت به پول عوض کن و حس خوبی داشته باش(که خیلی زمان بره باورت نسبت به پول عوض شه) تا در مدارش قرار بگیری و پول رو جذب کنی.

کسی که در مدار جذب پول قرار میگیره یعنی خدا یه مسیر هایی رو در راهش قرار میده تا به پول فراوون برسه. اینجوری نیس ک من بشینم فقط ب پول فکر کنم

✨Do your best✨

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

طبیعیه عزیزم باید ادامه بدی تا ازبین بره

اصلا نمی‌دونم باید چی بخرم

باید خیلی بگردم یا سرچ کنم تا بتونم پیدا کنم

این جوری حس خوبی ندارم

بدون حس خوبم بی فایدس

⠀...
شما از بازی فراوانی نتیجه گرفتین؟

من‌یه مدت انجام دادم تا ۱۰۰ شد ولی یه روز یادم رفت و دوباره باید برگردی اول .ولی توی سه ماهی که انجام دادم حدود ۱۰ میلیون پول از این ور اون ور رسید دستم

به یزدان که گر ما خرد داشتیم کجا این سرانجام بد داشتیم
نمیگه بشین خونه و به پول فکر کن میگه تفکرت رو نسبت به پول عوض کن و حس خوبی داشته باش(که خیلی زمان ب ...

دقیقاا تلاش هم ذهنی هستش هم جسمی. نمیشه فقط یکیش باشه. منم باراول که این کتابو خوندم اینطور برداست کردم اما مطالعمو زیاد کردم دیگه متوجه شدم 

@mona7030  

عزیزم خواستی کانال امیرشریفی سر بزن فایلاشو گوش کن مفیده حیفه ازاین قانون به نفعمون استفاده نکنیم واقعا

من‌یه مدت انجام دادم تا ۱۰۰ شد ولی یه روز یادم رفت و دوباره باید برگردی اول .ولی توی سه ماهی که انجا ...

عزیزم ببخشید قبل ازاین این مقدار پول به دستت نمیرسید؟ ببخشید میپرسما اخه خیلی دوس دارم نتایجو ببینم. خودمم امروز دیدم یه نفر خیلی عالی نتیجه گرفته گفتم منم شروع کنم

شما از بازی فراوانی نتیجه گرفتین؟

عزیزم من فقط یه روز انجام دادم اون روز هرچی گرفتمو جذب کردم. دوستم امروز گفت ۲۳ روز رفته تا الان و کلییی جذب پول داشته.قطعا نتیجه داره وقتی درست و با ایمان انجام بشه شک نکن