2777
2789
عنوان

بیاین یه روش عالی واسه جذب پول و ثروت بهتون بگم😍

| مشاهده متن کامل بحث + 41267 بازدید | 51 پست
عزیزم ببخشید قبل ازاین این مقدار پول به دستت نمیرسید؟ ببخشید میپرسما اخه خیلی دوس دارم نتایجو ببینم. ...

نه نرسید اگر هم بود قرض یا وام بود .ولی این پولی که دستم اومد بدون برگشت دادن بود

به یزدان که گر ما خرد داشتیم کجا این سرانجام بد داشتیم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چیزی که تو قانون جذب خیلی مهمه اینکه وقتی خواسته و آرزویی داری تجسم میکنی و با تجسمش حس خوب داری ولی بعد رهاش کنی اگه شبانه روز بشینی فکر کنی تجسم کنی منتظر باشی ارتعاش انتطار میفرستی .باید رهاش کنی و دیگه بهش فکر نکنی 

به یزدان که گر ما خرد داشتیم کجا این سرانجام بد داشتیم
اصلا نمی‌دونم باید چی بخرم باید خیلی بگردم یا سرچ کنم تا بتونم پیدا کنم این جوری حس خوبی ندارم بد ...

باید چیزایی که واقعا اگه اون پولو داشتی میخریدی رو بخری، اره خب بگردی قیمتارو ببینی و...بعد بخری خیلی واقعی ترمیشه حست.بتونی انجام بدی خیلی خوبه

چیزی که تو قانون جذب خیلی مهمه اینکه وقتی خواسته و آرزویی داری تجسم میکنی و با تجسمش حس خوب داری ولی ...

درسته👍👍اما این بازی ام که میگن حداقل ۴۰ روز انجام بدی برا اینه که مقاومت ذهن ازبین بره راجع به ثروت و بشه ارتعاشو بالا برد

درسته👍👍اما این بازی ام که میگن حداقل ۴۰ روز انجام بدی برا اینه که مقاومت ذهن ازبین بره راجع به ثرو ...

تاپیک رو ذخیره کردم میخوام انجام بدم.

لطفا هرجا سوال داشتم جواب بده.

اولین بارمه میخوام انجام بدم.

میخوام با قانون جذب خونه جذب کنم و موقعیت کاری عالی.

مرسی عزیزم

این کاربری از تاریخ ۲۵ فروردین ۱۴۰۳ دست شاباله هست و پست های قبل مربدط ب شخص دیگه ایه.درخواست دوستی ب هیییچ‌عنوان قبول نمیکنم ،اگر با نظر من مخالفی لطفا ریپ نکن🌺 
تاپیک رو ذخیره کردم میخوام انجام بدم. لطفا هرجا سوال داشتم جواب بده. اولین بارمه میخوام انجام بدم. ...

عاالیه تبریک میگم بهت😍حتما ارتعاشت خوب بوده که جذب این بهزی شده.حتماا جواب میدم.تونستی کتاب بخواهید تا به شما داده شود رو هم بخون از استرهیکس عااالیه خیلی کمکت میکنه.خواهش میکنم عزیزم موفق باشی. فقط به نتیجه گیر ندیاا قشنگ هرچی میخری انگار داقعیه و داریش و وقتی اون‌چیزو مثلا خونه رو تو بقیه دیدی حس فقدان بهت دست نده اینجوری از جذب خواستت دور میشی، وقتی چیزیو راجع به خواستت میبینی حتی اگه بقیه دارنش توهم حست خوب باشه اینطوری جذب میکنی.باید کامل حس دارندگی بکنی. و اینکه هرروز ازته دل خرید کن نه اینکه الکی خرید کنی و مثلا وایسی ۴۰ روز برسه تا خونه بخری یا ...

مطمئن باش هرچی میخوای بهت داده شده فقط باید باهاش هم ارتعاش شی تا بدستش بیاری.ینی اجابت شده فقط باید ارتعاشتو هماهنگ کنی باهاش تا بدست بیاری

عاالیه تبریک میگم بهت😍حتما ارتعاشت خوب بوده که جذب این بهزی شده.حتماا جواب میدم.تونستی کتاب بخواهید ...

ممنونم از انرژی که دادی.

حتما کارهایی که گفتی میکنم.

و حتما کتابی که پیشنهاد دادی رو تهیه میکنم‌‌‌.

چن روز پیش یه خانومی درمورد قانون جذب گفت و اینکه تا ۴۰ روز تصور کنم و بنویسم.

من خواستم انجام بدم و امروز و فردا کردم.

این تاپیک نشونه اینه که زودتر دست به کار بشم.

ممنونم ازت دوست خوبم😍

این کاربری از تاریخ ۲۵ فروردین ۱۴۰۳ دست شاباله هست و پست های قبل مربدط ب شخص دیگه ایه.درخواست دوستی ب هیییچ‌عنوان قبول نمیکنم ،اگر با نظر من مخالفی لطفا ریپ نکن🌺