2777
2789

شوهرم مجبورم کرده کل برنامه هامو دیلت بزنم حوصلم داره میپوکه اینجارم خبر نداره میام 😔شما چیکار میکنینکه حوصلتون سر نره؟ فقط نی نی سایت میاین؟ یا برنامه دیگه هم دارین؟؟😔خوش بحالتون

مَن حَتی اَگه قَلبَم مِنَت تَپیدَن سَرَم بِزاره دَرِش میارَعم😕

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واتساپ،تل،اینستا،دارم 

یارو از کلاهش خرگوش در میاره، بعد من نتونستم یه گوساله رو از قلبم دربیارم                                             خدایا صبری که دادی به دردی که دادی نمیخوره                 99/9/9 ی خبر خوب بهم میدن       خــُدایــا  حــواســت  هصــ؟صــدای  هِق  هِق  گــریــع  هام  عــز  هَمــون  گــلــویــی  مــیــاد  ڪــِ  تــو  عــز  رگــش  بــع  مــن  نــزدیــڪــتــریــ..!  
😳😳😳😳دیگه مردا حق داشتن اینستا و تلگرامم دارن میگیرن ازتون

بعله به اون باشه باید نوکیا ساده دستم بگیرم😔

من همه چی دارم یعنی چی که مجبورت کرده پاک کنی؟ چه حقی داره که اینو بگه؟؟

خیلی شکاکو بد دله بزور تهدید کتکو کلی دعوا آخر دیلت زدم هم واسه خودشو هم واسه خودمو😔

خودشم هيچكدومو نداره!؟؟

نگو داره كه واقعا نااميد ميشيم ازت!!!

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤