2777
2789
عنوان

کسانی که میخوان ivf کنن بیان (گروه)

| مشاهده متن کامل بحث + 3262 بازدید | 59 پست
نه سه تا جنین داشتم که هر سه رو انتقال دادم  و اینبار هم سه تا جنین دارم  پسرم ۳۹ هفته ب ...

ان شاءالله خوشبختی پسرتونا ببینید ...یادتونه چه علائمی داشتی؟من امروز روز ۷ انتقالمه و حالت پریودی دارم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بعد انتقال چیا خوردی ؟ تا یک هفته اگر نشاسته تو آب حل کنی بخوری یا فرنی درست کنی بخوری خیلی خوبه. مر ...

خانمی شما چه علائمی داشتی؟من روز۷ انتقالمه و حس پریودی دارم😔

خانمی شما چه علائمی داشتی؟من روز۷ انتقالمه و حس پریودی دارم😔

اصلا نگران نباش . من یهو ازم ترشح گرم میریخت فک میکردم پریود شدم. کمردرد شدییید داشتم . نفخ هم زیاد

شما دقیقا چه علائمی داری؟

آمپول پروژسترون هرروز میزنی؟ 

اصلا نگران نباش . من یهو ازم ترشح گرم میریخت فک میکردم پریود شدم. کمردرد شدییید داشتم . نفخ هم زیاد ...

من شیاف میزنم ...نفخ هم دارم حالت پریودی هم دارم ولی دل دردم دقیقا مثل مثل پریوده ....کمرمم هردفعه درد میگیره ....

من شیاف میزنم ...نفخ هم دارم حالت پریودی هم دارم ولی دل دردم دقیقا مثل مثل پریوده ....کمرمم هردفعه د ...

منم همینطور بودم. ببین فقط مثبت فک کن همین. هرروز دستت رو روی شکمت بذار و برای حفظ و سلامتیش آیت الکرسی بخون و از خدا بخواه که هرچی صلاح میدونه امون بشه چون خداوند برای هیچ بنده ای بد نمیخواد❤

الهی به حق این شبهای امام حسین خدا برات خواسته باشه

منم دل درد پریودی خفیف و کمر درد دارم ...الان چند ساعته که لگن درد هم اضافه شده خفیف یعنی میشه مثبت ...

سلام عزیزم اصلا بهش فک نکن خودت روسرگرم کن . جنین چند روزه گذاشتن برات؟

واقعا استراحت باید کرد؟ من اصلا استراحت مطلق نبودم..حتی دوسه تا مهمونی رفتم با رعایت نشستن و حتی دراز کشیدن...امیدوارم اثر بد نداشته باشه

خدایا به تو پناه میبرم..منو ببین