2777
2789
عنوان

کسانی که میخوان ivf کنن بیان (گروه)

3262 بازدید | 59 پست

دوستان عزیزی که قصد ivf دارین اگه موافق باشین تلگرام گروه بزنیم . من با ivf باردار شدم . بهتون کمک میکنم تا جایی که بتونم سوالاتتون رو پاسخ میدم. بیاین دور هم انرژی مثبت باشیم و دونه دونه مادر شدنتون رو ببینیم 😍 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام عزیزم منم ۲۰ ام همین ماه پانکچر کردم ۲۴‌ ام قرار بود انتقال داشته باشم که دکترم مریض شد و فریز ...

بسلامتی ان شاءالله. اکثرا جنین فریز جوابدهی بهتری داشته . مطمئن باش حکمتی توش بود. من خودم بعد پانکچر هایپر شدم. مهر پانکچر و دی انتقال داشتم

به سلامی عزیزم  من البته یه پسر ۵ سالو نیمه هم دارم که اونم ای وی افی هست

مگه از پانکچر قبلی جنین فریز نداشتین؟

پسرتون به وقتش دنیا اومد؟ از همه لحاظ اوکی بود؟

من روز 4 انتقال هستم ، چیا بخورم به نظرتون

بعد انتقال چیا خوردی ؟ تا یک هفته اگر نشاسته تو آب حل کنی بخوری یا فرنی درست کنی بخوری خیلی خوبه. مربای به . سوپ عصاره قلم یا پای مرغ ، کله پاچه ، ماکارونی، البته سالاد فراموش نشه ، آب هم زیاد بخور یبوست نگیری