2777
2789
عنوان

کسانی که میخوان ivf کنن بیان (گروه)

| مشاهده متن کامل بحث + 3262 بازدید | 59 پست

سلام دوستان.من شوهرم تحرک اسپرمش صفره و خودم پلی کیستیکم.هنوز هیچ درمانی انجام ندادیم ولی چون یه دختر دارم و دام پسر میخواد گفتم یهو مستقیم بریم با آی وی اف البته با تعیین جنسیت.یه جای خوب و معتبر تو اهواز میشناسین معرفی کنین؟

اگه نه جای خوب تهران کجاست؟

بر چهره ی دلربای مهدی(عج) صلوات

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام دوستان.من شوهرم تحرک اسپرمش صفره و خودم پلی کیستیکم.هنوز هیچ درمانی انجام ندادیم ولی چون یه دخت ...

تهران دکتر رضا نصر. ایشون بیمارستان گاندی هم هستن 

چهارشنبه پانکچر شدم یکشنبه گذاشت واسم میشه ۴ روز

خب دو روز دیگه بی بی چک بزن البته یواشکی تا روز آز

من از این نوارها خریدم هر روز میذاشتم. جنین من بلاست بود روز ۸ بی بی یک خط کمرنگ ولی واضح افتاد

خب دو روز دیگه بی بی چک بزن البته یواشکی تا روز آز من از این نوارها خریدم هر روز میذاشتم. جنین من ب ...

فردا روز نهمم میشه..میترسم بیبی بزنم منفی شه نابود شم...کدوم نوارها منظورتونه؟؟؟ بلد نیستمشون

خدایا به تو پناه میبرم..منو ببین
فردا روز نهمم میشه..میترسم بیبی بزنم منفی شه نابود شم...کدوم نوارها منظورتونه؟؟؟ بلد نیستمشون

عزیزم از اینا ک خیلی ارزون. بعضی ها اصلا بی بی چک براشون نشون نمیده فقط آزمایش نشون میده پس زودی ناامید نشو، بعدشم هرکس میاد تو این راه باید کفش آهنی بپوشه . هرگز ناامید نشو. فقط بسپار ب خدا و بگو هرچی صلاحه همون بشه

خدا بزرگه.

ازش فرزند سلااااام بخواین . آن شالله جنین هات لون کرده باشن 😍⁦❤️⁩

عزیزم از اینا ک خیلی ارزون. بعضی ها اصلا بی بی چک براشون نشون نمیده فقط آزمایش نشون میده پس زودی ناا ...

مرسی از دلگرمیت دوست عزیز...امید بخدا

دوستان من امروز لکه بینی شدید قهوه ای سوخته دارم..دکتر گفت شیافتم رو هر ۸ ساعت کنم اما بازم اروم‌نشدم هم درد دل و کمر دارم هم حالتهای پریودی.. راهنماییم کنید لطفا

دوستان من امروز لکه بینی شدید قهوه ای سوخته دارم..دکتر گفت شیافتم رو هر ۸ ساعت کنم اما بازم اروم‌نشد ...

من از قبل مثبت شدن بی بی چک تا ۶ ماهگی دل درد کمردرد گاها شدیییید داشتم. نگران نباش خدا بخواد هیچی نمیشه

من از قبل مثبت شدن بی بی چک تا ۶ ماهگی دل درد کمردرد گاها شدیییید داشتم. نگران نباش خدا بخواد هیچی ن ...

من امروز روز چهاردهم انتقالم دوبار بیبی چک زدم منفی بوده