2777
2789
عنوان

کسانی که میخوان ivf کنن بیان (گروه)

| مشاهده متن کامل بحث + 3267 بازدید | 59 پست
سلام. میشه شماره مطب دکتر نصر رو بگید. من ذخیره تخمدانم خیلی کمه. بهترین دکتری که میتونه با ذخیره ک ...

عزیزدلم اگه ذخیره تخمدانت کمه حتما به پبج اینستاگرامی bardari.ir یک سر بزن دست خالی بیرون نمیای ، ۹۰ درصد طبیعی حامله شدن و ده درصدشون آی وی اف موفق داشتن در صورتی ک طبیعی باردار نشدن

عزیزدلم اگه ذخیره تخمدانت کمه حتما به پبج اینستاگرامی bardari.ir یک سر بزن دست خالی بیرون نمیای ، ۹۰ ...

سلام عزیزم خوبی؟

من میخوام برای دوقلو ivf کنم ولی نمیدونم پیش کدوم دکتر برم شما دکتر خوب میشناسید معرفی کنید تهران.ممنونم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سال ۹۷ مرکز ناباروری نوین دکتر مهناز منصوری  بار اول انتقال باردار شدم . پسرم الان ۱۱ ماهشه

سلام میدونم خیلی گذشته ولی اگه پیام من رو دیدن لطفاً جواب بدین؟ 

منم مرکز ناباروری نوین پیش دکتر منصوری ای وی اف کردم و مثبت شدن اوایل بارداریم. 

من دو روز بعد از مصرف آسپرین صورتم (چونه و لب ها) به شدت متورم و قرمز شد ینی خودم حدس زدم از آسپرینه شما بعد قطع آسپرین مشکلی واسه جنین پیش نیومد؟ 

وقتی می‌کوشیم از آنچه هستیم بهتر باشیم، همه چیز پیرامون ما نیز بهتر خواهد شد.
سلام میدونم خیلی گذشته ولی اگه پیام من رو دیدن لطفاً جواب بدین؟  منم مرکز ناباروری نوین پیش دک ...

و آمپول زد حساسیت زدین باردار بودیم زدنش واسه جنین مشکلی نداره؟ 

سلام میدونم خیلی گذشته ولی اگه پیام من رو دیدن لطفاً جواب بدین؟  منم مرکز ناباروری نوین پیش دک ...

من قبل انتقال آسپرین دادن که بدنم به شدت کهیر زد

اما اگر صلاح دونستن که آسپرین لازمه ازشون بخواه داروی عملکرد مشابه بدن بهت ، شنیدم ی دارو هست دور ناف تزریق میشه برای خونرسانی بهتر به جنین

پسر من تو رحم خوب رشد نکرد و با وزن ۱۷۹۰ در هفته ی ۳۶ اورژانسی متولد شد و دوهفته تو دستگاه بود .

برج ۲ امسال ivf کردم که متاسفانه پوچ بود، الان هم دارم دوباره دارو مصرف می‌کنم احتمالاً شهریور دوباره ivf کنم، جدای هزینه های کمرشکن واقعاً اعصابشم ندارم

خدایا شکرت   
من قبل انتقال آسپرین دادن که بدنم به شدت کهیر زد اما اگر صلاح دونستن که آسپرین لازمه ازشون بخواه دا ...

ممنون. 

برای من از پروژسترون بود.