2777
2789
عنوان

میخوام دیگه نرم سر کار به نظرتون خوبه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 692 بازدید | 95 پست
چه خوب راضی بودی عزیزم. سختت نبود

نه واقعااا خیلی حال داد تو خونه بودم سرماه حقوقم واریز میشد من چون حقوق پایه میگرفتم همون ۱۵۰۰ فرقی نداشت برام از لحاظ مالی 

چون همون قدم بیمه بهم داد 

سخت نبود  چون  منم اختمالا شاید بخوام بیارم تا اون موقع 37یا38میشم

نه اصلا . من تازه سر دومی استرسم کمتر بود و پخته تر بودم .

هر آنچه برای خود میپسندی برای دیگران نیز بپسند.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه واقعااا خیلی حال داد تو خونه بودم سرماه حقوقم واریز میشد من چون حقوق پایه میگرفتم همون ۱۵۰۰ فرقی ...

خوشحالم که برات خوب بود

من نامزدم از الان غصم گرفته بچه دار شدیم بچه رو چیکار کنم و سرکارمم برم رو کمک مامانمو مادرشوه ...

منم دقیقاااا

منم نامزدم

من دانشجوی پرستاریم نامزدمم همینطور

ازاین میترسم که درسمون تموم شد و رفتیم سرکاربچه رو چیکارکنیم

البته من مدتت خونه مادرشوهرم باید زندگی کنم

ولی بعدش که مستقل شدیم که چی

شغل مام جوریه که واقعا زیاد نمیشه برا بچه وقت گذاشت🤦🏼‍♀️

♡ خدایا شکرت ♡
خوب اگه اینطوره  مسئله تربیتی در اولویت هست  من وقتی پسرم به دنیا اومد سر کار نرفتم با با ...

دقیقا از اینم میترسم که وقتی من خونه نیستم نکنه کاری کنه و جایی بره و تو عالم کنجکاوی  دور از چشم پدر و مادرم کاری کنه

ممنون عزیزم. میدونی چیه پدر و مادرمو میبینم بیشتر شرمنده میشم که چقدر برای بچه هام وقت و انرژی میزار ...

دقیقا .منم خاهرم بچه هاشو پیش مادرم میزاره درسته خوشحال میشن ولی واقعا تو اون سن وقت بچه داریشون نیس چیزی نمیگه ولی میبینم بعدش واقعا خسته میشه. ان شالله روزای خوب و شادی داشته باشی در کنار بچه هات . میتونی واسه تشکر یه کادو بخری واسه خانوادت توقع ندارن ولی خوشحال میشن از قدرشناسی تو .بچه هات بدن بهشون😊

💟R 💟تو تمام منی خدای کوچک دوست داشتنی من     👯
منم دقیقاااا منم نامزدم من دانشجوی پرستاریم نامزدمم همینطور ازاین میترسم که درسمون تموم شد و رفتی ...

مادر شوهر من که گفت من اصلاااااا بچه نگه نمیدارم. ولی بچه خواهر شوهرمو الان داره نگه میداره  

ممنون عزیزم. میدونی چیه پدر و مادرمو میبینم بیشتر شرمنده میشم که چقدر برای بچه هام وقت و انرژی میزار ...

خدا عمر با عزت بهشون بده .چقد خوبه پدر و مادر خوب داشتن

بازم خداروشکر که الحمدلله وگرنه والا بخدا☺😐
دقیقا .منم خاهرم بچه هاشو پیش مادرم میزاره درسته خوشحال میشن ولی واقعا تو اون سن وقت بچه داریشون نیس ...

خیییلی دوست دارم براشون جبران کنم به خدا    اولین کارم اینه که خونمو ببرم دور ازشون

جاریای من سرکارن  من به خاطر دخترم و خیلی مسایل دیگه نتونستم برم سرکار تحصیلاتمم یا بیشتر ازاو ...

شاید میگن خوش به حالش چقدر تو خونه بهش خوش میگذره