2777
2789
عنوان

میخوام دیگه نرم سر کار به نظرتون خوبه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 692 بازدید | 95 پست
چجوریه؟ ینی چکار باید بکنی؟ چقد بهت میدن؟ 

باید عدم نیاز بگیرم از شرکت و بعد حدود 80 درصد حقوقمو میدن انشالله

هر آنچه برای خود میپسندی برای دیگران نیز بپسند.
آره بالاخره بیمه بیکاری کمتر از حقوقه ولی میگم باز بهتره

بهترین کار اینه که استراحت کنی و زحمت بچه ها را دبگه به گردن بنده خداها نندازی

ولی از اونطرف دوماه نشستی تو خونه نیای بگی مثل جاریم من زن خونه نیستم من باید بیرون کار کنم افسرده شدم و.....احساس بیهودگی میکنم

بهای اعتماد کردن به دیگران بسی سنگین است 💔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

محل کارت موافقت نمیکنن ساعت کاری رو کمتر کنی ؟ااگه بشه بهتره .مثلا تا ظهر باشی.چون بچه ها تقریبا از ...

آخه میدونی چیه دیگه پسرم کم کم بالغ میشه و به قول معروف سرش از تخم در میاد میترسم که یه وقت ....

من نامزدم از الان غصم گرفته بچه دار شدیم بچه رو چیکار کنم و سرکارمم برم

رو کمک مامانمو مادرشوهرم نمیتونم حساب کنم

مادرشوهرم خودش شاغله

مامان منم یه پاش تهرانه یه پاش شمال

دلمم نمیاد کارمو بزارم کنار

حیفه اینهمه سابقه

شما خانومای شاغل چیکار کردین؟

مطربا بهر خد ، تو غیر شمس الدین مگو
من ۴ سال سابقه کار داشتم به مدیرعاملمون گفتم نمی خوام کار کنم برام نامه زد رفتم بیمه بیکاری درخواست ...

ممنون😊❤

نازنیڹ زهـرا هستمـ😎..میشہ واسہ همسنگرهاے همسرمـ یہ صلواتـ بفرسے آبجے؟❤🙏...خوشحال باش بانو تو برگزیده ے حضرتـ زهرایے تو انتخابـ شده ے مادرساداتے انتخابتـ ڪردڹ براے حجابـ براے نجابتـ😍❤ با حجابتـ لبخنــد رو به لبـ هاے مہدے زهـراس بیار خواهری باشہ؟😊 مڹ عاشقـانہ رهبرمـ رو دوستـ دارمـ و بہ وجودشوڹ افتخار میڪنمـ(امامـ خامنہ اے❤)سربازے رو از ذوالفقار علے یاد بگیریمـ(شہید حاج قاسم سلیمانے)😊!! چشمـ دشمنانشوڹ ڪـــوووور😌.... مجنـــــوڹ العبــــــاس ام😍🙋 ڪربلاے بہشتـ مڹ در زمینہ... 😍😢
بهترین کار اینه که استراحت کنی و زحمت بچه ها را دبگه به گردن بنده خداها نندازی ولی از اونطرف دوماه ...

مرسی عزیزم .  جاریام خونه دارن و در حال و عشق و صفا و پول فراوان به سر میبرن

باید عدم نیاز بگیرم از شرکت و بعد حدود 80 درصد حقوقمو میدن انشالله

😊❤موفق باشی

نازنیڹ زهـرا هستمـ😎..میشہ واسہ همسنگرهاے همسرمـ یہ صلواتـ بفرسے آبجے؟❤🙏...خوشحال باش بانو تو برگزیده ے حضرتـ زهرایے تو انتخابـ شده ے مادرساداتے انتخابتـ ڪردڹ براے حجابـ براے نجابتـ😍❤ با حجابتـ لبخنــد رو به لبـ هاے مہدے زهـراس بیار خواهری باشہ؟😊 مڹ عاشقـانہ رهبرمـ رو دوستـ دارمـ و بہ وجودشوڹ افتخار میڪنمـ(امامـ خامنہ اے❤)سربازے رو از ذوالفقار علے یاد بگیریمـ(شہید حاج قاسم سلیمانے)😊!! چشمـ دشمنانشوڹ ڪـــوووور😌.... مجنـــــوڹ العبــــــاس ام😍🙋 ڪربلاے بہشتـ مڹ در زمینہ... 😍😢
من ۴ سال سابقه کار داشتم به مدیرعاملمون گفتم نمی خوام کار کنم برام نامه زد رفتم بیمه بیکاری درخواست ...

چه خوب راضی بودی عزیزم. سختت نبود

مرسی عزیزم .   جاریام خونه دارن و در حال و عشق و صفا و پول فراوان به سر میبرن

جاریای من سرکارن 

من به خاطر دخترم و خیلی مسایل دیگه نتونستم برم سرکار تحصیلاتمم یا بیشتر ازاوناس یا مثل هم 

ولی همیشه یه جور دیگع به ادم نگاه میکنن

بهای اعتماد کردن به دیگران بسی سنگین است 💔

آخه میدونی چیه دیگه پسرم کم کم بالغ میشه و به قول معروف سرش از تخم در میاد میترسم که یهخ وقت ....

خوب اگه اینطوره  مسئله تربیتی در اولویت هست 

من وقتی پسرم به دنیا اومد سر کار نرفتم با بارداری 4 سال میشه سر کار نمیرم  درسته کنار بچه  بودن رو به همه چی ترجیح میدم ولی افسرده شدم و حس خوبی ندارم 

عزیزم حتما اینکار کن جدا از جنبه مادی .اول واسه خوت وقت بزار و لذت ببر بعد هم بخاطر بچه هات 

ممنون عزیزم. میدونی چیه پدر و مادرمو میبینم بیشتر شرمنده میشم که چقدر برای بچه هام وقت و انرژی میزارن سر پیری