2777
2789
عنوان

میخوام دیگه نرم سر کار به نظرتون خوبه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 692 بازدید | 95 پست
چه خوب آفرین . منم این کارو میکنم و مواضبم ولی تو این بچه های امروزی هم نیاز دارن که از تکنولوژی است ...

نسل ما تو دوران نوجوانی تکنولوژی نداشت ولی با همون تلفن خانواده رو میپیچوندیم  دیگه تو همه نسلها هست و کامل بچه رو نمیشه کنترل کرد ولی میشه تربیتش کرد . خدا همه بچه ها رو از بدی و شر دور نگهداره . مادر تو خونه هم باشه بچه ها کار خودشون رو میتونن بکنن 

واقعا خوش بحالت شرایط استعفا داری..من اصلا ندارم و از شغلمم بیزارم و خیلی خسته شدم.اصلا دلم نمیخواد ...

عزیزم منم روزای سخت زیاد داشتم . پسرم گریه میکرد صبح زود که نرووو سر کار لج میکرد . والانم دخترم یه روز درمیون میگه مرخصی گرفتیییی. فکرمیکنه خونه خالس کار   . تازه باید زمانی که پیشششونی هم حسابی از نظر مالی جبران کنی براشون و اینجوری ساکتشون کنی. خونه پدر و مادرم رو هم که بازار شام میکنن. پسرم هم که هر روز دوست داره آزمایش و کشف جدید کنه با وسایل مامانم  

هر آنچه برای خود میپسندی برای دیگران نیز بپسند.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نسل ما تو دوران نوجوانی تکنولوژی نداشت ولی با همون تلفن خانواده رو میپیچوندیم  دیگه تو همه نسله ...

بله همینطوره . به مادر آگاه نیاز هست . آگاهیییی کامل نسبت به همه چی

هر آنچه برای خود میپسندی برای دیگران نیز بپسند.
من شنیدم روانشناسا میگن قبل سه سالگی نزارین مهد منم امیدم به مهده مادرشوهرم که درجا گفت ...

منک عاشق بچم 

ولی یمدت مرخصی که میدن 

بعدم تا۳سالگی پرستار میشه گرفت واسه نگهداری از بچه

بعد ازاونم مهد

ولی بنظرم باز مهد بهتره با بچه های دیگه سرو کله میزنه سرگرم میشه وقتی اومد خونه میشه اونقد به بچه محبت کرد که اون کمبود رو حس نکنه :)

♡ خدایا شکرت ♡
منک عاشق بچم  ولی یمدت مرخصی که میدن  بعدم تا۳سالگی پرستار میشه گرفت واسه نگهداری از بچه ...

الان یکی از دوستان گفتن که همکارشضون پرستار گرفته ماهی 4 تومن

مهدم میگن داروی خواب آور ممکنه بدن

مطربا بهر خد ، تو غیر شمس الدین مگو