سلام خانم های عزیز میخوام ازتون راهنمایی بگیرم
اولش بگم خدمتتون که 42 سالمه و یه پسر 12 ساله و یه دختر 4 ساله دارم که تو این مدتی که سر کار میرم پیش مادرم بودن و پدر و مادرم خداخیرشون بده و عمر با عزت مثل گل ازشون مراقبت میکنند و خییلی از زحمتام رو دوش اوناس.
15 سال سابقه کار تو یه شرکت نیمه خصوصی دارم(قراردادی هستم) 7 صبح تا 4 که تا برسم خونه ساعت 5 میشه.(نزدیک خونه مامانم خونه گرفتم تا راحت بچه ها رو بزارم و عصر ها بردارم)
یه مدتیه که از کار خسته شدم و دلم میخواد کمی استراحت کنم تا روحیم خوب بشه و اینکه عذاب وجدان دارم که کم کنار بچه هام هستم.البته که من با حقوقم یه مقدار از اقساط رو میدم ولی دوستانم پیشنهاد کردن که از بیمه بیکاری استفاده کنم (سه سال بهم تعلق میگیره)و کمی به خونه و زندگی و روحیم برسم و با اون پول بیمه بیکاری قسط هامو بدم و بعدش برای بازنشستگی با 20 سال سابقه دو سال آخر رو بیمه اختیاری کنم. کار همسرم آزاده و خداروشکر بد نیست اوضاعمون .خودمم میگم این همه سال به پدر و مادرم زحمت دادم دیگه بسه.
میخوام بیمه بیکاری بگیرم و خونمو از اون محله ببرم تا خانوادم کمی استراحت کنن.درسته که همش میگن اگه بچه ها نباشن دور از جون دق میکنیم ولی میدونم که به استراحت احتیاج دارن و میبینمشون از این همه لطف خجالت میکشم.
نظرتون چیه دوستان عزیزم. کارمو بیخیال بشم و چند سال استراحت کنم؟؟ تجربه ای دارید بگید