2777
2789
عنوان

جاری حسود توروخدا بیاین کمک از حقم دفاع کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 3884 بازدید | 159 پست
شوهرمم اینقد ناراحته شب عروسی داداشش اومد منو بغل کرد زار زار گریه کرد خ بلی ب خانواده وابسته بود او ...

ولی در هر صورت به نظرم یه روزی ب حمایتشون نیاز دارید

کلا قطع رابطه نکنید ولی میتونید سنگین رفتار کنید ک‌ متوجه بشن ناراحت شدید

دیدی میگن اونی که گریه میکنه یه درد داره ...اونی که میخنده هزارتا درد؟؟؟من میگم اونی ک میخنده هزارتا درد داره ولی اونی که گریه میکنه به هزارتا دردش خندیده ولی جلو یکیش ...حسابی کم اورده💖🙃

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم هميشه بينمون فرق ميزارن به شدت 

شرط ازدواج منم خونه بود الان دوساله گذشته مستاجرم 

ازشون متفرم از فرقايي كه ميزارن 

تفاوت من با تو اينه شوهرم پشتم نيست اما خداروشكر شوهرت ارومت ميكنه🌸

((ميشه برا ارامش دلم دعا كنيد؟ممنون🌹🌹))
بهتر که نزدیکشون نیستی به خدا یه سوراخ موش مستقل شرف داره به لوکس ترین خونه نزدیک اقوام شوهر، به مرو ...

حرفت کاملا درسته.من شوهرم ی زمین داره اونجا اما اولا که شهرستانه اونجا من از شهر پاشم برم شهرستان زندگی کنم؟ بعدم من شوهرم ماهی ۳تومن حقوقشه بخدا خیلی کم میترسم با این ک خیلی کم هرج میکنیم همش خرج عروسیه ک اینا تو پاچمون کردن

منم هميشه بينمون فرق ميزارن به شدت  شرط ازدواج منم خونه بود الان دوساله گذشته مستاجرم&nbs ...

الهی بمیرم درکت میکنم..منم بخدا شوهرم بعد عروسی پشتمو گرفت تو این دوسال هرچی گفتم ببین خانواده چیکار کردن هی گف ت با بابا مامان من پدرکشتگی داری و حرفمو قبول نمیکرد و من همیشه خراب میشدم

حالا فردا میخان بیان اینجا چی بگم شوهرم بهشون بگه من ک دیگ ازشون متنفر شدم میخام قط رابطه کنم باهاشو ...

بگو شوهرت بگه واسه من و زنم و عروسیمون ک هزارتومنم خرج نکردید و شکر خدا خودمون از پس مجلس بر اومدیم..الانم ک به داداشم خونه دادین و ما مستاجریم اینم عیبی نداره..ولی اگه از فردا رفت و امدمون و با شما کم کردیم یا به مشکل خوردین و من و زنم نیومدیم به دل نگیریداا..چون همونی ک براش خرج کردین باید بیاد جمعتون کنه..و در اخرم بگه همیشه این نیس ک آه پدر و مادر فقط بگیره دل فرزندم بشکنه پدر و مادر باید پیش خدا جواب بدن.بگه ما ک تا الان محتاج شما و کسی نبودیم اما این فرق گذاشتنتون فقط کاری کرد ک مارو از شما و داداش(اسمش و بگه😁)اینا دور کنه همین

من همیشه با حرف همه موافقم چون این تنها راهیه ک میتونم ساکتشون کنم،تا دیگه حرفشونو ادامه ندن😏

هعععی

مادرشوهر من هنو زن نگرفته برا برادرشوهرم ولی ی بار رفت خواستگاری 

به شوهر من میگفت سرویس سنگین تر براش بخریم خانوم تو ناراحت نمیشه؟؟ 😐هنوووو هیچییییی نشده بودا

من جاااااااری نمیخوام🤧🤧🤧😭😭😭

عزیزم درکت میکنم واقعا فرق گذاشتن آدمو نابود میکنه

اگه شوهرت پشتت باشه که عالیه ولی اگه نباشه و فرق گذاشتن خانوادشو نبینع آدم دق میکنه

خداروشکر شوهر شما انگار پشتتونه

همیشه یادمان باشد که نگفته هارا میتوان گفت، ولی گفته  هارا نمیتوان پس گرفت، چه سنگ را به کوزه بزنی چه کوزه را به سنگ، شکستن با کوزه است... دل ها خیلی زود از حرف ها می شکنند.........................!  قضاوت نکنیم! زخم زبون نزنیم! 🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹«لَا حَوْلَ وَ لَا قُوَّةَ إِلَّا بِاللَّهِ الْعَلِیِّ الْعَظِیمِ»💞
ولی در هر صورت به نظرم یه روزی ب حمایتشون نیاز دارید کلا قطع رابطه نکنید ولی میتونید سنگین رفتار کن ...

عاره راس میگی..ولی خب چجوری شوهرم اینقد وابستشونه..که اگ دوبار رفتم و اومدم ضهمه چیپ فراموش میکنه

هعععی مادرشوهر من هنو زن نگرفته برا برادرشوهرم ولی ی بار رفت خواستگاری  به شوهر من میگفت سروی ...

وای وای اینقد وای من کم گذاشتن..طلا نهر واسه زنت که زنداداشت حسودی نکنه داداشت مجبور بشه بخره براش و خیلی چیزا دیگ اینجور

عاخ قربون دهنت اسکرین میگیرم فردا بهش مبگم بگه

فدات😘خودتم به کتف چپت باشه😂محل نده بزا اونا دنبال شما بیوفتن حالا ببین کی بت گفتم اگه مادرشوهرت نیومد پیشت بگه ک تو کجا و اون جاریت کجا ببین چجوری پشیمون بشن پدرشوهر و مادرشوهرت

من همیشه با حرف همه موافقم چون این تنها راهیه ک میتونم ساکتشون کنم،تا دیگه حرفشونو ادامه ندن😏

چقد سنت کمه، چرا خودتو انداختی تو این دردسرا، توصیه من بهت دوتا چیزه، یکی اینکه اینا اگه همینن که میگی، آدمای منصفی نیستن پس ازشون انتظار عدالت و مهربونی نداشته باش، مث اینه که از یکی که پا نداره انتظار دویدن داشته باشی، دنبال گرفتن حقت و خونه و خرج کردن و فلان و بیسار نباش، اون شوهرت، همونقدی هم که تو جیبسه پول داره، فقط رو همون حساب کن، دوم اینکه تا میتونی رابطه تو باهاشون کم کن، دنبال این نباش که دوست داشته باشن. فرض کن ندارن اصن، توام نیازی به دوست داشته شدن نداری، فاصله بگیر ازشون با اعصاب راحت با شوهرت زندگی کن

هرچی آرزوی خوبه مال تو 🤗

بی خیال بابا هرچی میخوای از خدا بخواه... بدون هرکی پول میده اعمال نظر هم میکنه پس هرچی دیگران کمتر خرجت کنن زندگی مستقل تری داری

کیبورد گوشیم کلمات رو اشتباه تایپ میکنه منم توان سر کله زدن باهاش رو ندارم پیشا پیش بخاطر غلط املایی عذر میخوام
هعععی مادرشوهر من هنو زن نگرفته برا برادرشوهرم ولی ی بار رفت خواستگاری  به شوهر من میگفت سروی ...

من هنوز عقد نکردم نامزدم

ولی دوست دختره داداشه نامزدم شنیده بود اومدن خاستگاری واسه من 

یه شری انداخته بوداااا

میگفت چرا اول نیومدین خاستگاری من🤣🤣🤣

من اینو شنیدم فهمیدم جاری خیلی میتونه خطرناک باشه 

دیدی میگن اونی که گریه میکنه یه درد داره ...اونی که میخنده هزارتا درد؟؟؟من میگم اونی ک میخنده هزارتا درد داره ولی اونی که گریه میکنه به هزارتا دردش خندیده ولی جلو یکیش ...حسابی کم اورده💖🙃
وای وای اینقد وای من کم گذاشتن..طلا نهر واسه زنت که زنداداشت حسودی نکنه داداشت مجبور بشه بخره براش و ...

بهش فکر میکنم دیوونه میشم

البته عادت دارم کلا سنگ من برا همه سنگین نمیدونم چراااا

درکل قطع رابطه نکن عزیزم محبت شوهرتو از دست میدی مثل مهمون با شوهرت برو بیا مثلا ماهی ی بار

مردارو جون به جونشون کنی بعد ازدواج عاشق خانوادشون میشن

من نمیدونم چرا قبل ازدواج اینطوری نیستش

همیشه یادمان باشد که نگفته هارا میتوان گفت، ولی گفته  هارا نمیتوان پس گرفت، چه سنگ را به کوزه بزنی چه کوزه را به سنگ، شکستن با کوزه است... دل ها خیلی زود از حرف ها می شکنند.........................!  قضاوت نکنیم! زخم زبون نزنیم! 🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹«لَا حَوْلَ وَ لَا قُوَّةَ إِلَّا بِاللَّهِ الْعَلِیِّ الْعَظِیمِ»💞