2777
2789
عنوان

جاری حسود توروخدا بیاین کمک از حقم دفاع کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 3884 بازدید | 159 پست
چطوری عزیزم خوبی؟چیشد شوهرت چی گفت بالاخره چیکار کردین؟خیلی فکرم درگیرت بود

اخی ببخش بخدا نمیخاستم درگیر مشکلات خودم بکنمت..هیچی شوهرم باهاشون حرف زد گفت ما الان ب کمکتون نیاز داریم دوسال دیگ که به هر بدبختی یاشه خودمون خونه میخریم...درکل براشون مهم نیس و حرفای تکراری

اخی ببخش بخدا نمیخاستم درگیر مشکلات خودم بکنمت..هیچی شوهرم باهاشون حرف زد گفت ما الان ب کمکتون نیاز ...

پس بازم زیر بار نرفتن.ولش کن فدای سرتون خدا جای حق نشسته اونا انقدر واضح بین بچه هاشون فرق گذاشتن خدا جوابشون و میده.توهم خودتو بکش کنار بس طرف باشه و سرسنگین باش و تو مراسما و جایی هم نرو تا قدرتو بدونن

من همیشه با حرف همه موافقم چون این تنها راهیه ک میتونم ساکتشون کنم،تا دیگه حرفشونو ادامه ندن😏

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پس بازم زیر بار نرفتن.ولش کن فدای سرتون خدا جای حق نشسته اونا انقدر واضح بین بچه هاشون فرق گذاشتن خد ...

تازه وقتی شوهرم گفت فرق گذاشتین برگشت بهمون گف ینی چی و ما طرف شمارو همش میگیریم و فرق نداشتیم مادر شوهرمم گف خدا ایشالا جواب حرف ناحقتوتو بده و خلاصه ی چیزی ام طلبکار شدن

من که دلم میخاد خیلی کمتر برم و بیام اما شوهرم...

ولش کن بزا شوهرت هرکار میخواد بکنه تو خودتو عروس بَده نکن.بزار مادرپسری خودشون کنار بیان.تو فقط جوری رفتار کن ک قدرتو بدونن و از نبودنت ناراضی باشن و خودشون بت زنگ بزنن.اگه دیدی درست نشدن بی خیاله همه چی شو و زندگیتو بکن و رفتارتو عادی کن ک انگار ن انگار اونا فرقی گذاشتن

من همیشه با حرف همه موافقم چون این تنها راهیه ک میتونم ساکتشون کنم،تا دیگه حرفشونو ادامه ندن😏
توروخدا راهنمایی کنید چیکارکنم من از زور ناراحتی زنگیدم بهشون گفتم بیاین خونه من تکلیفمو معلوم کنین ...

عزيزم خيلي حرف ها زدي خوب معلومه كه واقعا بهم ريختي ولي اگه ميخواي باقي زندگيت رو هم آشفته باشي يا نه خداي نكرده بين خودت و همسرت اختلافات بزرگتري بوجود بياد و از چشمش به مرور بيوفتي ميتوني به حرف كساني كه تاييدت ميكنن گوش بدي و اصلا انگشت اشاره رو به سمت خودت نگيري 

من ١٥ سال تجربه زندگي مشترك دارم اونم در يك آپارتمان خانوادگي با همه خانواده همسر و يك شوهر وابسته خوب ميدونيم چي ميگي ولي اينو بدون هرگز و هرگز خودت رو با كسي مقايسه نكن و خدا رو شكر كن كه اين توانايي رو بهتون داده كه از پس مخارجتون بر بياين و با عزت باشين 

خانواده همسرت مهم ترين افراد براي همسرت هستن پس بايد هميشه راه مسالمت آميز رو باهاشون در پيش بگيري در هر شرايطي و هيچ وقت ادب رو در مقابلشون از دست ندي هيچ كس ارزش اينو نداره كه بخاطرش بد باشي🌹

زمان ميگذره و تنها چيزي كه باقي ميمونه رفتار با وقار ماست البته كه هرگز نبايد تو زمين كسي بازي كنيم يعني هميشه برنامه خودت رو داشته باش علايق خودت رو داشته باش

بخاطر كسي كاري نكن اگر كردي منتظر جبرانش نباش در غير اينصورت هميشه عذاب ميكيشي 🌹

مهم تو و شوهرت هستين الان دو ساله ازدواج كردين يكم بگذزه شوهرت صبرش رو از دست ميده و ديگه حتي حرف هايي رو كه از تو بايد باور داشته باشه و جدي بگيره نخواهد گرفت 🌹

خودت رو تغيير بده همه چيز تغيير ميكنه  

هيچ كس نميتونه ما رو آزار بده بجز خودمون 🌹

مرسی عزیزم..واقعا حرفات تاثیر گذاربود

اگه اينطور بوده خوشحالم باور كن خيلي از ماهاز اين روزها رو گذرونديم در دل رنجيديم ولي با پروراندن اين فكر ها و بها دادن به اين مسائل كه روح آدم رو يواش يواش ميخوره به خودت مياي ميبيني سالها از عمرت كه بايد با شوهرت لذت ميبردين رو از دست دادين 

هر آدمي نقش خودش رو بازي ميكنه جاري يا مادر همسرت اون آدمند تو نميتوني عوضشون كني ولي ميتوني با بها دادن به خودت با ديدن خودت با رشد معنوي خودت  نه اون ها ونه كار بد هيچ كس رو نبيني چون تو ارزشت خيلي بالاتر رفته 

ولش کن بزا شوهرت هرکار میخواد بکنه تو خودتو عروس بَده نکن.بزار مادرپسری خودشون کنار بیان.تو فقط جوری ...

شوهرمن خیلی دوستمون داره  ی ساعت ازشون ناراحته و بعد انگار ن انگار اتفاقی افتاده 

اگه اينطور بوده خوشحالم باور كن خيلي از ماهاز اين روزها رو گذرونديم در دل رنجيديم ولي با پروراندن اي ...

واقعا من نمیتونم عوضشون کنم...اما با تلاش میتونم خودمو تغیر بدم ک بجای ناراحت شدن از اونا به زندگیم اهمیت بدم و لذت ببرم

به منم گفتن اين واحد برا شوهرت بعد سه سال ميگن برو اجاره اينجا رو به برادرشوهر كه هنوز ازدواج نكرده ميديم.من از خدامه بريم حاضرم برم 

روستا ولي پيش أينا نباشم

دعا كنيد بريم از أين خونه كنار مادرشوهر و خواهرشوهر زندگي كردن عين افتادن تو أتيس جهنمه😭😭😭😈👿🔥🔥🔥🔥🔥

روزييكه تو خونه ي مستقلم هستم و به اين روزا ميخندم🙏