2777
2789
عنوان

جاری حسود توروخدا بیاین کمک از حقم دفاع کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 3885 بازدید | 159 پست
بی خیال گلم به یه ورتم نباشه🤣بگن بابا اصلن محل به حرفلشون نده یه گوشت در یه گوش دروازه باشه مثلا می ...

خانمی مرسی اومدی باهام ح زدی..من میرم یکم بخابم و پاشم ناهار درست کنم واسه شوهر از شیف شب میاد...خوشحال میشم بعد باهم ح بزنیم..

اتفاقا پیشنهاد مشاوره رو خیلی بهم دادن ولی از نظر مالی  شرایطشو نداشتم.۱۴۸۰ که گفتید برای شهر خ ...

عزیزم هرجایی باشید میشه تماس بگیرید وصل میشه به مرکز استانی که هستید 

از خیلی هاتون متنفرم ولی یادم نمی‌مونه که کدومتون اینقدر غیر قابل تحمل بودید! پس اگر جای دیگه ای و‌ توی تاپیک دیگه ای باهاتون صحبت کردم بگذارید به حساب بی توجهی و نه اینکه شما خوبی !!!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی ممنون نظرلطفتونه...مطمعناشماخودتون ادم با شخصیتی هستید که از حرفای من چنین برداشتی کردین..حرف ش ...

میدونم که خیلی سخت هست که آدم این فرق گذاشتن ها رو ببینه منم در موقعیت های مشابهی بودم و اذیت شدم 

ولی نکته اصلی رشد فکری و ذهنی و سرمایه روانشناختی هست که از این دست و پنجه نرم کردن ها نصیب آدم میشه 

من فقط نگران اون بخش هستم گفتید تو این چند سال متاهل بودن سختی ها روی شما اثر گذاشته و (فرمودید پیر شدم)

احساس شادی و نشاط رو در کنار همه این تجربه ها داشته باشید چون خداروشکر نه ضرر جانی و نه اخلاقی و. نه روحی ایجاد میکنه ... 

چالش های زندگی واسه هرکس یه طوری هست دیگه 

اینقدر خوشم اومد از بلوغ و روشن بودن شما که آرزو کردم همه دختران سرزمینم اینقدر در ناراحتی آرامش داشته باشن

از خیلی هاتون متنفرم ولی یادم نمی‌مونه که کدومتون اینقدر غیر قابل تحمل بودید! پس اگر جای دیگه ای و‌ توی تاپیک دیگه ای باهاتون صحبت کردم بگذارید به حساب بی توجهی و نه اینکه شما خوبی !!!
میدونم که خیلی سخت هست که آدم این فرق گذاشتن ها رو ببینه منم در موقعیت های مشابهی بودم و اذیت شدم&nb ...

درسته اینا همش چالشه..امیدوارم بتونم از پس اینا بر بیام...

انشالا همه سعی کنند تو هرسنی به بهترین درجه فرهنگی وشخصیتی برسند..ن فقط برای  ناراحتی مثل من باشند بلکه یکی مثل شما با کمال متانت هم راه جلو پای ادم بزاره هم ارامش و انتقال بده....ممنون

درسته اینا همش چالشه..امیدوارم بتونم از پس اینا بر بیام... انشالا همه سعی کنند تو هرسنی به بهتری ...

😘💚

توروخدا راهنمایی کنید چیکارکنم من از زور ناراحتی زنگیدم بهشون گفتم بیاین خونه من تکلیفمو معلوم کنین ...

این قسمت کارت اشتباه بوده تو چراخودتو انداختی وسط 

اول که وظیفه ندارن خونه بخرن براتون در ثانی این حرفو نباید تو میگفتی باید همسرت میگفت الان همه چی سر تو خراب میشه

اسمان فرصت پرواز بلندیست ولی...قصه این است چه اندازه کبوتر باشی....
حالا فردا میخان بیان اینجا چی بگم شوهرم بهشون بگه من ک دیگ ازشون متنفر شدم میخام قط رابطه کنم باهاشو ...

یه وقت به شوهرت نگی قطع رابطه کنیما

اینا پدرو مادرشن...دو روز دیگه متهم میشی ب دو بهم زنی

حرفی هم داری با ارامش بگو

مثلا بگو اگه پول خرید خونه برامون ندارین کاش پول رهن رو بهمون بدین چون اول زندگیه و سخته واسمون

فمینیست هستم
توروخدا راهنمایی کنید چیکارکنم من از زور ناراحتی زنگیدم بهشون گفتم بیاین خونه من تکلیفمو معلوم کنین ...

عزيزم خيلي حرف ها زدي خوب معلومه كه واقعا بهم ريختي ولي اگه ميخواي باقي زندگيت رو هم آشفته باشي يا نه خداي نكرده بين خودت و همسرت اختلافات بزرگتري بوجود بياد و از چشمش به مرور بيوفتي ميتوني به حرف كساني كه تاييدت ميكنن گوش بدي و اصلا انگشت اشاره رو به سمت خودت نگيري 

من ١٥ سال تجربه زندگي مشترك دارم اونم در يك آپارتمان خانوادگي با همه خانواده همسر و يك شوهر وابسته خوب ميدونيم چي ميگي ولي اينو بدون هرگز و هرگز خودت رو با كسي مقايسه نكن و خدا رو شكر كن كه اين توانايي رو بهتون داده كه از پس مخارجتون بر بياين و با عزت باشين 

خانواده همسرت مهم ترين افراد براي همسرت هستن پس بايد هميشه راه مسالمت آميز رو باهاشون در پيش بگيري در هر شرايطي و هيچ وقت ادب رو در مقابلشون از دست ندي هيچ كس ارزش اينو نداره كه بخاطرش بد باشي🌹

زمان ميگذره و تنها چيزي كه باقي ميمونه رفتار با وقار ماست البته كه هرگز نبايد تو زمين كسي بازي كنيم يعني هميشه برنامه خودت رو داشته باش علايق خودت رو داشته باش

بخاطر كسي كاري نكن اگر كردي منتظر جبرانش نباش در غير اينصورت هميشه عذاب ميكيشي 🌹

مهم تو و شوهرت هستين الان دو ساله ازدواج كردين يكم بگذزه شوهرت صبرش رو از دست ميده و ديگه حتي حرف هايي رو كه از تو بايد باور داشته باشه و جدي بگيره نخواهد گرفت 🌹

خودت رو تغيير بده همه چيز تغيير ميكنه  

هيچ كس نميتونه ما رو آزار بده بجز خودمون 🌹

حالا فردا میخان بیان اینجا چی بگم شوهرم بهشون بگه من ک دیگ ازشون متنفر شدم میخام قط رابطه کنم باهاشو ...

چطوری عزیزم خوبی؟چیشد شوهرت چی گفت بالاخره چیکار کردین؟خیلی فکرم درگیرت بود

من همیشه با حرف همه موافقم چون این تنها راهیه ک میتونم ساکتشون کنم،تا دیگه حرفشونو ادامه ندن😏
این قسمت کارت اشتباه بوده تو چراخودتو انداختی وسط  اول که وظیفه ندارن خونه بخرن براتون در ثانی ...

خب اینجا خیلی عصبانی بودم..دیگ تصمیم اشتباه گرفتم ولی خب گذشته دیگ...

یه وقت به شوهرت نگی قطع رابطه کنیما اینا پدرو مادرشن...دو روز دیگه متهم میشی ب دو بهم زنی حرفی ...

عاره اتفاقا ی بار خودش گفت که دیگ با خانواده کاری ندارم گفتم ن پدرمادرتن و این حرفا..حالا گفتن یه بیست تومن میدیم بهتون برید رهن بدین..ما هرچی خونه پیدا کردیم با بیست ملیون پیش بالای ۱ملیون اجاره بود..نمیتونیم اینقد اجاره بدیم