2777
2789
عنوان

جاری حسود توروخدا بیاین کمک از حقم دفاع کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 3885 بازدید | 159 پست
گلم اینجا خدایی مقصر شوهرت بوده خوب یعنی چی تو برا زنت نخر زن داداشت نارحت میشه تو هم نباید قبول میک ...

تازه همینم ک دارم یواشکی گرفته برام بنده خدا...اونم از رو علاقه ای ک بهشون داشت خیلی کارا بخاطرشون کرد لولای زیادی بهمون دادن ک یه ماه پیش سر عروسی جاری خانم ضربه روحی بدی هم ب من هم ب شوهرم وارد شد ولی چه میشه کرد..البته ی سری مشکلات هم بخاطر کم سن بودن و بی سیاست بودن خودمم بود..اما جاریم خیلی با سیاست رفت جلو

تازه همینم ک دارم یواشکی گرفته برام بنده خدا...اونم از رو علاقه ای ک بهشون داشت خیلی کارا بخاطرشون ک ...

دقیقا منم میخواستم همینو بگم به خاطر سنت کمت بوده که نتوسنتی 

منم همیشه میگم اگه عقل الانمو پنج سال پیش داشتم وضعم این نبود که اینجوری از خوانودشون و همسر بخوام سرد بشم باورت میشه من حتی از بله برونشمونم خبر نداشتم من که عروسشون بودمو نگفتن ولی عروسای دیگه فامیل همه رفته بودن 

عشقا👈لایک نکنید 👉👈حسبی الله🤲🤞دلم یه زندگیو میخواد که مادرم توش از ته دل بخنده ❤ برا حاجت رواییم و رسیدن به خواسته م یه صلوات مهمونم کنید  😍نی نی سایتو دوست دارم 🤗

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم به خدا منم یه چیزای بهت بگم شاخ در میاری اصن از رفتار جاریم

من نمیدونم چرا اینجوری میکنن...عاخه تقصیر ما چیه..من ک جاریم تمام رفتارهای از روی حسادته..حسادت ب همه چی خانواده.ظاهر.قیافه.لباس.شوهر همه چی...دیوانه 

دقیقا منم میخواستم همینو بگم به خاطر سنت کمت بوده که نتوسنتی  منم همیشه میگم اگه عقل الانمو پن ...

وای جدی؟ من جاریم و برادرشوهرم واسه خواستگاری و مهربرون نبودن ک بعدن فهمیدیم میخاستن جاریم مراسمو بهم نزنه نیاوردن..ولی واس بله برون ک من حتی ابروهامم برداشتم اون رفته بود ارایشگا میکاپ شینیون زده بود...فک کن..

من نمیدونم چرا اینجوری میکنن...عاخه تقصیر ما چیه..من ک جاریم تمام رفتارهای از روی حسادته..حسادت ب هم ...

حالا خوبه من من مادرشوهرم عممه اون هفت پشت غریبه باور کن یع قیافه واسم میگرفت یعنی تو اصلا زیر نظرمم نمیارمم اما خوبش شد عوضی دوست نداشتم طلاق بگیره به عممه اینا بفهمونه عروس بد چیه واقعا

عشقا👈لایک نکنید 👉👈حسبی الله🤲🤞دلم یه زندگیو میخواد که مادرم توش از ته دل بخنده ❤ برا حاجت رواییم و رسیدن به خواسته م یه صلوات مهمونم کنید  😍نی نی سایتو دوست دارم 🤗
حالا خوبه من من مادرشوهرم عممه اون هفت پشت غریبه باور کن یع قیافه واسم میگرفت یعنی تو اصلا زیر نظرمم ...

واقعا همچین موقه ها لازمه اینجوری ضربه بخورن..من تو دلم بخدا گفتم اینا دختر دارن خودشون امیدوارم دخترشون ب روز من بیوفته که بفهمن ادم از هر دستی بده پس میگیره

وای جدی؟ من جاریم و برادرشوهرم واسه خواستگاری و مهربرون نبودن ک بعدن فهمیدیم میخاستن جاریم مراسمو به ...

چه عقده ای بوده جاریت اخه عقب مونده 🤣🤣🤣

نه من  نگفتن چون مهریه اونو بیشتر گذاشتن نخواستن من بفهمم نامرد حتی شوهرمم بهم نگفته چه خبره من رفتم بودم بله برون پسر خالم همون شب دیر وقت شوهرم اومد بهم گفت چیشده همونجا بهش گفتم هیچوقت پدر و نادرتو نمیبخشم میبینم اون روز که تاوان دل شکسته منو پس میدن فقط همینو بهش گفتم

واقعا همچین موقه ها لازمه اینجوری ضربه بخورن..من تو دلم بخدا گفتم اینا دختر دارن خودشون امیدوارم دخت ...

اره به خدا منم همش خونواده بودن که فرق میزاشتن دیگه نزدیک بود بین برادرا خراب بشه که طلاق گرفتن اصن از جاریم میترسیدن 

چه عقده ای بوده جاریت اخه عقب مونده 🤣🤣🤣 نه من  نگفتن چون مهریه اونو بیشتر گذاشتن نخواستن من ...

باز ت جوابشونو خدا زود داد...من ک پیر میشم و نمیبینم...

جاری من خیلی بی شخصیتی دختر شهرستانیم..ولی خیلی شهرستانی دیدم ادم حسابی بودن من نمیدونم چه شانس گهی داشتم این گیرم اومد

اره به خدا منم همش خونواده بودن که فرق میزاشتن دیگه نزدیک بود بین برادرا خراب بشه که طلاق گرفتن اصن ...

منم خانواده شوهرم از جاریم مث سگ میترسن..الان ما یکسال و نیمه عروسی کردیم برادرش تاحالا یه بارم نیومدع خونه ما..پارسال واس عید دیدنی نیومدن خونه ما..فقط جاری خانم پارسال واس شب چله ای من اومد ببینه مامانم واس شوهرم چی اورده..اخه ما رسم داریم سال اول عقد داماد واس عروس میاره سال اول عروسی خانواده عروس واس داماد شب چله ای میبرن

امان از دستشون بسپر به خدا خودش جای حق نشسته

امان از دستشون بسپر به خدا خودش جای حق نشسته

اینقد حرف پشت سرم زد مادرشوهرم از عقد گرفته تا همین دیروز که ب همه گفته عروس بزرگم بازداره..بعد فامیلاشون نگفتن ک بارداری هی میگفتن نمیخای باردار شی منم میگفتم ن وزوده دیگ عمشون گف اره چرا دروغ میگی و مگ ما بدمون میاد ت بچه دارشی..هرچی گفتم بابا بخدا من چندروز پیش پریود بودم باورشون نمیشد ک...شوهرم زنگید ب مامانش گف ببند دهنتو چرا زن منو خراب میکنی پیش همه

اینقد حرف پشت سرم زد مادرشوهرم از عقد گرفته تا همین دیروز که ب همه گفته عروس بزرگم بازداره..بعد فامی ...

بی خیال گلم به یه ورتم نباشه🤣بگن بابا اصلن محل به حرفلشون نده یه گوشت در یه گوش دروازه باشه مثلا میخوان چی کارنن 

بی خیال گلم به یه ورتم نباشه🤣بگن بابا اصلن محل به حرفلشون نده یه گوشت در یه گوش دروازه باشه مثلا می ...

خخخ به قول شوهرم میگه ب تخمکت.خخخ

ن حوصله سوال کردناشونو ندارم فقط...