2777
2789
عنوان

جاری حسود توروخدا بیاین کمک از حقم دفاع کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 3885 بازدید | 159 پست
بچه که اصلا یه برکتی میاره باور نکردنی من میفهممت عزیزم خیلی سخته واقعا تنها آه نجات پناه بر دن به ...

انشالا...اتفاقا همه میگن بچه برکت میاره..مشکل تخمدان و ناباروری ام دارم دکتر پارسال گف سریع اقدام کن این چارماهه بادارو بود اما نشد.خرج داروها زیاد بود ولش کردم 

انشالا...اتفاقا همه میگن بچه برکت میاره..مشکل تخمدان و ناباروری ام دارم دکتر پارسال گف سریع اقدام کن ...

به موقعش بچه هم میاد شما آنقدر حرص و جوش نخور

کیبورد گوشیم کلمات رو اشتباه تایپ میکنه منم توان سر کله زدن باهاش رو ندارم پیشا پیش بخاطر غلط املایی عذر میخوام

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عاخییی چقد باحوصله ای شما...خیلی با ارامش ح میزنی...مرسی ک باهام ح زدی اروم شدم ممنون

خداروشکر عزیزم توکل کن به خدا اتفاقای خوب تو راهن

کیبورد گوشیم کلمات رو اشتباه تایپ میکنه منم توان سر کله زدن باهاش رو ندارم پیشا پیش بخاطر غلط املایی عذر میخوام
عزیزم خانواده همسرت اومدن؟

عاخی مرسی ک پیگیر بودی بله اومدن..همون حرفای همیشگی و زدن وزیرخیلی قولا ک داده بودن زدن و گفتن ما همچین حرفی نزدیم..شوهرمم بهشون گفت اگ میخاین کمک کنید الان بکنید وگرنه چند سال دیگه ما خودمون به هر بدبختی باشه زندگیمونو میسازیم و هیچ نیازی ب شما نداریم.درکل هیچ حرفی نزدن که بدرد ما بخوره

تقریبا اولین خانومی هستید که توی سایت میبینم که هم خیلی خیلی جوان هستید و البته بسیار آرام و باوقار و فهمیده 

بهترین ها رو خودتون خواهید ساخت 

فقط با شادی و آرامش از جوانی لذت ببرید 

حالا که اینقدر زود ازدواج کردید و خداروشکر همسر خوبی هم دارید از مزیت های ازدواج استفاده کنید بی خیال همه سختی ها 

منم مثل شما هستم گاهی فقط دلم میخواد کمی با کسی صحبت کنم چون اهل درد و دل با دوست و خانواده هم نیستم با یک مشاور صحبت میکنم 

حتی الان تو این اوضاع کرونا که نمیشه مشاوره رفت زنگ میزنم 1480 و از اول هم میگم لازمه کمی صحبت کنم و سبک بشم 

شما هم این کار رو بکنید 

هم صحبت کردن انرژی رو تخلیه میکنه 

هم اینکه مشاور دوست و آشنا نیست که درد دل بعدا دردسر ایجاد کنه 

و هم اینکه مشورت و راهنمایی بهتر و جدی تری رو میگیریم 

شاد باشید و پاینده 

از خیلی هاتون متنفرم ولی یادم نمی‌مونه که کدومتون اینقدر غیر قابل تحمل بودید! پس اگر جای دیگه ای و‌ توی تاپیک دیگه ای باهاتون صحبت کردم بگذارید به حساب بی توجهی و نه اینکه شما خوبی !!!
تقریبا اولین خانومی هستید که توی سایت میبینم که هم خیلی خیلی جوان هستید و البته بسیار آرام و باوقار ...

خیلی ممنون نظرلطفتونه...مطمعناشماخودتون ادم با شخصیتی هستید که از حرفای من چنین برداشتی کردین..حرف شما هم درسته ولی گاهی فکر میکنم مغزم  کشش این همه فکر و رفتارهای ضدونقیض و نداره..ولی چشم سعی میکنم نیمه پر لیوانو ببینم

خیلی ممنون نظرلطفتونه...مطمعناشماخودتون ادم با شخصیتی هستید که از حرفای من چنین برداشتی کردین..حرف ش ...

اتفاقا پیشنهاد مشاوره رو خیلی بهم دادن ولی از نظر مالی  شرایطشو نداشتم.۱۴۸۰ که گفتید برای شهر خاصی هست یا ن؟

عزیزم صبر داشته باش گندش درمیاد منم این تبعیضو دیدم باور کن برا من عقد محضری گرفتن دقیقا چهارو روز بعد برا برادر شوهرم تو بهترین تالار شهرمون یه عقدی گرفتن بیاو ببین به خدا اونشب قلبم بد جوری شکست طلاهامم خودشون رفتن خریدن اما جاریمو خودشو بردن اتخاب کنه ولی چه فایده به پنج ماه نکشید طلاق گرفتن ولی من الان هم صاحب خونم هم نیم ساعت ازشون دورترم

عشقا👈لایک نکنید 👉👈حسبی الله🤲🤞دلم یه زندگیو میخواد که مادرم توش از ته دل بخنده ❤ برا حاجت رواییم و رسیدن به خواسته م یه صلوات مهمونم کنید  😍نی نی سایتو دوست دارم 🤗
عزیزم صبر داشته باش گندش درمیاد منم این تبعیضو دیدم باور کن برا من عقد محضری گرفتن دقیقا چهارو روز ب ...

امیدوارم واقعا گندش دربیاد چون من بدجوری دلم شکست.من نمیخام زندگیشون خراب شه ولی به خدا واگذارشون کردم..انشالا خدا جوری جواب این کاراشونو بده ک بفهمن دلیلش کارایی بود ک با من کردن 

عزیزم صبر داشته باش گندش درمیاد منم این تبعیضو دیدم باور کن برا من عقد محضری گرفتن دقیقا چهارو روز ب ...

گفتی طلا...من شوهرم تو عقد هرچی کار میکرد طلا می خرید برام حتی بی مناسبت..کاری کردن و اینقد حرف ب شوهرم زدن که چرا واسه زنت طلا میخری و داداشت نمیتونه واسه زنداداشت طلابخره ناراحتی بینشون پیش میاد..بخاطر زندگی اونا پس انداز ما همون شد ک همون شد..اگ اون موق طلاخریده بودم حداقل الان یه ۱۰۰تومن تو دستمون بود ن اینکه الان کل طلاهام بشه۵۰تومن..خدا خیرشون نده

گفتی طلا...من شوهرم تو عقد هرچی کار میکرد طلا می خرید برام حتی بی مناسبت..کاری کردن و اینقد حرف ب شو ...

گلم اینجا خدایی مقصر شوهرت بوده خوب یعنی چی تو برا زنت نخر زن داداشت نارحت میشه تو هم نباید قبول میکری همون موقع ا ینا رو به شوهرت میگفتی طلا ها میشه پس اندازمون 

عشقا👈لایک نکنید 👉👈حسبی الله🤲🤞دلم یه زندگیو میخواد که مادرم توش از ته دل بخنده ❤ برا حاجت رواییم و رسیدن به خواسته م یه صلوات مهمونم کنید  😍نی نی سایتو دوست دارم 🤗

عزیزم به خدا منم یه چیزای بهت بگم شاخ در میاری اصن از رفتار جاریم