2777
2789
عنوان

دعوا با شوهرم بعد از چند سال(عکس

952 بازدید | 28 پست

چند ماهه شوهرم خیلی کم حوصله و عصبی شده .چند سال بود دست روم بلند نمیکرد الان چند روزه سر چرت و پرت  زده تو گوشم این هفته فقط بیخودی بهانه گرفته دعوا راه انداخته دیشب سره دارو خریدن که اشتباه خریده بود گفتم ببر پس بده یهو وحشی شد تو ماشین کلی کتکم زد بچه م از ترس لکنت گرفته بود میلرزید دیشب انقدر بهم طولانی گذشت میگفتم کی صبح میشه کم مونده بود از ناراحتی سکته کنم.اینم بگم مستاجرم صاحب خونه گفته بلندشید همسرم خیلی فشار عصبی و مالی بهش وارد شده کارش تق و لق شده هزینه ها زیاده و تمام عصبانیتاش از بی پولیه چند سال بود خیلی آروم بود الان چند وقته خیلی پرخاشگر و زود جوش شده .همش دارم کتکاشو برا خودم توجیه میکنم میگم فشار زندگی روشه ببخشمش ولی از یه طرفم قلبم میخواد از جاش کنده بشه .بچه م از دیشب همش گریه میکنه میگه مامان با بابا آشتی باش فقط به خاطر بچه م دارم حرف میزنم باهاش.میخواستم برم به بابام بگم ولی بابام کرونا داره تو رختخوابه نمیخوام خانواده مو ناراحت کنم .همش دعا میکنم این بدبختی و گرونی و کرونا زود تموم بشه وگرنه دیگه چیزی ازمون باقی نمیمونه یه بچه با یه پدر مادر بی عصاب و داغون که صبح تا شب تو چار دیواری داره مارو تحمل میکنه😥

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

وااااایییییی چقد بد.....

انشاالله مشکلات همه حل شه

وقتی توی یه تاپیک پست میذارم و دلیل ومدرک از قرآن میارم و تومیگی خرافاته و قبول ندارم و....اونوقته که دیگه جوابتونمیدم؛چون کسی که خدارو قبول داره ولی قرآنو نه،احمقه ...و تو منطق من بحث کردن باآدم احمق،توهین به خودمه! حالا تو فکرکن من کم آوردم،اوکی.... اینجوری خوش باش😉

خیلی ناراحت شدم برات خدا به هممون کمک کنه واقعا گرونی خیلی باعث اذیتمون شده

دوست عزیز ، با احترام ...اگ با نظرم مخالفی لطفا ریپلی نکن عزیزم  ، چون من حوصله ی بحث ندارم ! از نظر بنده شما حرف بعدیت هم درسته 😉 بی ادب ها ب هیچ عنوان ریپلی نکنن چون جوابشونو نمیدم ضایع میشن 😂🤣