2777
2789
دبیرستان بچه ها بزرگترن، حواسشون هست. ولی بچه های ما ابتدایی  اونم پسربچه، واقعاً سخته.

حواس معلم و معاون ها باید خیلی جمع باشه 😄

در تاریخ 9/9/99 بهترین اتفاق زندگیم خواهد افتاد    ایشالا تا اون موقع خونه خریده باشیم ، و واکسن کرونا کشف شده باشه   .                                 Kiyanaa@ عاشقتم عنچوچک💕

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

به رنگ نیس ک خطرناکه مگه نمیگن جای شلوغ اصلا نرین،بچه هام ک نمیفهمن ک درست رفایت کنن

دختر من خیلی عاقله بهش آموزشم دادیم بعد امسالم ظرفیت کلاس ها کمتر میشه و مدرسه غیر انتفاعی میفرستم که تعدادشون کم باشه

من که ندارم ولی خواهرم دبیرستانیه مامانم میذاره بره .  چون اگه نره که خب والا مردود میشه دست م ...

منم داداشم دبيرستانه ميگه ميرم

من دوست ندارم بره ولي خب بچه نيستن كه رعايت ميكنن

تو خردادم چند بار جبراني رفت ميگفت خوده مرده خيلييييي رعايت ميكرده بچه هاام همينطور با ماسك و شيلد بودن ميگه

عضو گروه چهار ستاره⭐️⭐️⭐️⭐️ وزن شروع ۸۹.۴۰۰ وزن جدید ۸۴.۵۰۰ وزن هدف ۷۵ 

دختر من از الان میگه من برم نمیتونم ماسک بزنم مامان اذیت میشم😐

گناه دارن که هیچ...خودشون میشن ناقل برای ما..اخه اون طفلیا چقد میتونن رعایت کنن؟یجایی فرصت میخوان واسه شیطنت و بازیگوشی

ثبت نام كن ولي نزار بره غيبت كنه به همين راحتي بعذم پاييزو زمستون بيشتر شه خودشون تعطيل ميكنن احتم ...

والا پسر من پیش دبستانیه هزینه ی ثبت نامشم سه میلیون میشه آخه حیفم میاد ثبت نامش کنم بعدا نفرستمش ☹ به خاطر همین هنوز هیچ جا ثبت نامش نکردم وایسادم ببینم اوضاع چجوری میشه!!!!!!!

دختر من خیلی عاقله بهش آموزشم دادیم بعد امسالم ظرفیت کلاس ها کمتر میشه و مدرسه غیر انتفاعی میفرستم ک ...

منم تصمیم داشتم بفرستم غیر انتفاعی ولی بازم میترسم هر چقدرم بگم باز بچه ان ،البته دختر من خیلی حساسه میدونم عمرا ماسک بزنه عصبی میشه واسه همین ترجیح میدم نفرستم

گناه دارن که هیچ...خودشون میشن ناقل برای ما..اخه اون طفلیا چقد میتونن رعایت کنن؟یجایی فرصت میخوان وا ...

اره بخدا من بچه سه ماهه دارم واسه رفلاکسش بردم دکتر گفت خیلی خیلی رعایت کن 

منم تصمیم داشتم بفرستم غیر انتفاعی ولی بازم میترسم هر چقدرم بگم باز بچه ان ،البته دختر من خیلی حساسه ...

از همین الان شروع کنید عادتش بدین به ماسک زدن من بیرون بریم برا دخترم ماسک میزنم بهش یاد دادم به هیج جا دست نمیزنه همین که رسیدیم دستاش و میشوره بچه ها زود خودشون و وفق میدن نگران نباشید به نظرمن نباید بچه هامون و از کار و زندگی بندازیم الان به اندازه کافی از کلاس تابستونیاشون عقب افتادن

والا پسر من پیش دبستانیه هزینه ی ثبت نامشم سه میلیون میشه آخه حیفم میاد ثبت نامش کنم بعدا نفرستمش ☹ ...

واي چه شرايطه بديه نبايد اجبار كنن اخه يه بچه پيش دبستاني چي ميدونه از رعايت كردن از ضد عفوني كردن

واقعا خطرناكه واسه ابتدايي ها پيش دبستانيا

فكر ميكردم پيش دبستاني اجباري نيست ولي نظرم عوض شد الان

بجايه اجباره مدرسه ها راهارو ببندن اجبار كنن مردم تابستونو نرن مسافرت اجبار كنن عروسي نگيرن

نميدونن چه غلطي ميكنن بد ١٠٠٪؜ ميندازن گردنه ملت

٨٠٪؜ تقصيره خوده خير نديدشونه

عضو گروه چهار ستاره⭐️⭐️⭐️⭐️ وزن شروع ۸۹.۴۰۰ وزن جدید ۸۴.۵۰۰ وزن هدف ۷۵