2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من که ندارم ولی خواهرم دبیرستانیه مامانم میذاره بره . 

چون اگه نره که خب والا مردود میشه دست ما هم نیست که بخوایم بذاریم یا نه . 

ولی شنیدم اگه باز بشه کلاسا زوج و فرد میشه و تعداد دانش آموزا نصف . با ماسک و دستکش هم که دیگه احتمال مبتلا شدن خیلی کم میشه☺

در تاریخ 9/9/99 بهترین اتفاق زندگیم خواهد افتاد    ایشالا تا اون موقع خونه خریده باشیم ، و واکسن کرونا کشف شده باشه   .                                 Kiyanaa@ عاشقتم عنچوچک💕
به نظرتون خصوصی بفرستیم بهتر نیست

نه..چون ویروس خصوصی و عمومی نداره...بچه های کوچیک اصلا حواسشون ب مراقبت نیست...زیادی در معرض ابتلا هستن..خود و خانودشونو تهدید میکنن..اگر بنا ب فرستادن بود این پنج ماه قرنطینه نمیکردیم خودمونو اخه

خوب اگه قرمز باشه انلاین میشن زرد باشه یک روز در میون و سفید حضوری بله اجازه میدم معلوم نیست کی کرون ...

به رنگ نیس ک خطرناکه مگه نمیگن جای شلوغ اصلا نرین،بچه هام ک نمیفهمن ک درست رفایت کنن

آخه میگن اگه امسال بچه تون رو ثبت نام نکنین دیگه سالِ بعد جایی ثبت نام نمیشه!!!!!

ثبت نام كن ولي نزار بره غيبت كنه

به همين راحتي

بعذم پاييزو زمستون بيشتر شه خودشون تعطيل ميكنن احتمالا

عضو گروه چهار ستاره⭐️⭐️⭐️⭐️ وزن شروع ۸۹.۴۰۰ وزن جدید ۸۴.۵۰۰ وزن هدف ۷۵ 

من که ندارم ولی خواهرم دبیرستانیه مامانم میذاره بره .  چون اگه نره که خب والا مردود میشه دست م ...

دبیرستان بچه ها بزرگترن، حواسشون هست.

ولی بچه های ما ابتدایی  اونم پسربچه، واقعاً سخته.

ای جانم🤗🤗 انشالله وضع عادی بشه و بسلامتی بره مدرسه🤲😍😍

انشالله بخدا کلافه ام کرده هر روز گریه که نذاشتین با دوستای پیش دبستانیم خداحافظی کنم تخته وایت برد خرید کمک آموزشی الفبا خریده منتظر مهر ماهه