2777
2789
عنوان

توروخدا بیاین همه توم

98 بازدید | 11 پست

پسرم از۴شنبه تب کرده دوبار دکتر بردم خوب نشد اسهال ودل دردم داشت دیگه از دیشب فاصله تبش کمتر شد هی تتد‌تند‌تب کرد دیگه دل درد داشت اسهالشم قطع شد فقط تب به۴ساعتم نمیرسید داغ بود از تب زیاد بالا میاورد دیگ صبح بردمش دکتر ازمایش گرفت گفت مشکوک کورنا من دارم دق میکنم بخدا توروخدا بگین چیکارکنم برام دعا کنین  دوشنبه جوابش بیاد بگن هیچی نیست با این داروها خوب بشه من امدم به شما بگم هرچقد میتونین حمد وصلوات بدین من یه مادر مریضم ب دعاتون احتیاح دادزم از صبح فقط زجه زدم برا بچه نازم ک هنوز۳سالش نیست فقط دعام کنین انرژی مثبت بدین خدا برام معجزع کن امشب با همین دارو ها ک داده خوب بشه 

تا خداهست غم فردا رونداشته باش ...خدای امروز،فرداهم هست❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم بد به دلت راه نده انشاالله که فرشته کوچولوت چیزیش نیست ولی برای اطمینان روزی یه قاشق گلاب طبیعی اگه داری بریز تو گلوش یا اگه بزرگه بده خودش بخوره .من از یه پرستار شنیدم خیلی مفیده خاصیت ضد عفونی کنندگی داره

نادانی بیماری و درماندگیسیت (مولاعلی ع )معتقدم با پرتاب سنگ به یه چاله پر از لجن خودمم که لجنی و کثیف میشم .بعضیا با حرفاشون همون چاله کثیفن سنگشون نزن.بذار تو عالم خودشون خوش باشن😶/خداجونم شکرت چون من خوشبخت ترین دختر دنیام 🌱روم سیاهه درخواست دوستی عزیزانی که نشناسم رو قبول نمیکنم🙇
انشالله کهچیزی نیست اما بیشتر مواظب باش بعد از این موضوع.

اگر بگم چجوری مواظبم باورت نمیشه من هیچ جا نمبرم همش توخونم دکترم بهم امروز میگه مریضا ک جدیدا دارم همه کساین ک توخونن استرس دارن سیستم ایمنیاشون ضعیف شده

عزیزم بد به دلت راه نده انشاالله که فرشته کوچولوت چیزیش نیست ولی برای اطمینان روزی یه قاشق گلاب طبیع ...

باشه حتما دعا کن برام فقط

اگر بگم چجوری مواظبم باورت نمیشه من هیچ جا نمبرم همش توخونم دکترم بهم امروز میگه مریضا ک جدیدا دارم ...

پس کرونا نیست انشالله

آدمی که شمارو نصیحت میکنه در واقع داره با خودش تو گذشته صحبت میکنه🎭

عزیزم اگه کرونا هم باشه انشالله مشکلی نیست. بگرد تو نت خیراندیش چندتا کلیپ گذاشته درمورد راههای بهبود کرونا... چند قسمته... جز به جز توضیح داده. ببین برا دل درد و تب کرونا چی گفته. 

پس کرونا نیست انشالله

دارم دق میکنم توروخدا برام دعا کن برای بچم تبش قطع بشه دیکه دارم کم میارم ۴روزه 

دارم دق میکنم توروخدا برام دعا کن برای بچم تبش قطع بشه دیکه دارم کم میارم ۴روزه 

عزیزم میفهمم چی میگی .انشالله درست میشه 

آدمی که شمارو نصیحت میکنه در واقع داره با خودش تو گذشته صحبت میکنه🎭