2777
2789

خانوما کسی بوده ک با مخالفت فامیلا و یا خانواده ازدواج کنه و الان خوشبخت باشه؟؟

چرا مخالف بودن بقیه؟؟؟

چجوری راضی کردین خانوادتونو😔

مطمئنم درتاریخ ۱۳۹۹/۹/۹ بهترین اتفاق زندگیم رخ میده😍...عاجزانه خواهش میکنم برا رسیدن ب حاجتم صلوات بفرستین تا اخرعمر دعاتون میکنم😔😔😔😔
من الانم روزی هزار بار میرینه دهنم خانوادم پیگن حقته بکش گفتم خودکشی میکنم😐🤣😂

😔😔😔😔

مطمئنم درتاریخ ۱۳۹۹/۹/۹ بهترین اتفاق زندگیم رخ میده😍...عاجزانه خواهش میکنم برا رسیدن ب حاجتم صلوات بفرستین تا اخرعمر دعاتون میکنم😔😔😔😔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

علت مخالفت؟؟؟

سن من😔

دوس پسرم خیلی خوبه ولی بابام مخالفه😔

مامان من و خواهرام مخالف بودن چون میگفتن زشته و پول نداره اما خواهرم میگفت نه به نظر غیرتی میاد خوبه بابامم میگفت به نظرم پسر خود ساخته اییه و ازدواج کردیم البته مامانم اوایل دوستی میگفت اینارو بعد چن بار دیدنش نظرش عوض شد الانم همه خانواده عاشق شوهرمن و میگن مرد ایده الیع😂😂درواقع نظرشون اینه از سرتم زیادیع

مامان من و خواهرام مخالف بودن چون میگفتن زشته و پول نداره اما خواهرم میگفت نه به نظر غیرتی میاد خوبه ...

چجوری راضیشون کردی😔

من بابام خیلی ادم بی‌منطق و لجبازیه

اینهمه ادم تو تاپیکین خب کمکم کنین😞😞

چجوری راضیشون کردی😔 من بابام خیلی ادم بی‌منطق و لجبازیه

گفتم دوسش دارم و بهش اعتماد دارم البته ما ۱۳ سال پیش عقد کردیم اون زمان بی پولی اونقدرا هم سخت نبود الان با این گرونی اصلا اشتباهه ازدواج البته بگم چن بار خودشو ثابت کرد مثلا دیر کرده بودم زنگ زد به مامانم عصبانی بود که هوا تاریک شده چرا نیومده مامانمم ضعف کرد گفت خیلی میخوادت بابامم فقط یه بار دیده بودش خوشش اومد تو جلسه خاستگاری خودش حرف زد نه مامان باباش رک گفت من عین کف دستم جیبمم خالیه اما قول میدم خوشبختش کنم اینا واسه ۱۳ سالپیش حرفای خوبیه اما الان واقعا نمیشه رو این حرفا اعتماد کرد