2777
2789
عنوان

اخلاق دختر 12ساله

1858 بازدید | 34 پست

خانوما بچه خواهرم 12 سالشه کارهاش همش بچگونس اخلاقش حتی خیلی ریزه میزش نسبت ب بچهایی ک میبینم ت اینستان.... با این زمین تا آسمون قرقشونه نمیدونم ما حساس شدیم بهش هنوز بچست یا اینکه مشکلی هست😭

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بچه داداش منم همینطوریه😂به بابچه های ماکه کوچیکه همبازی ....اصلااتواین فازانیس

حرف حساب اگربه وقتش نزنی...بعدش میشه زراضافه:/فلسفه بودن  بعضی هامثل کاسه توالته:/فقط واسه گوه خوری انتخاب شدن:|

خواهر زاده من همش کف زمین ولو ! 

😑😑😑

« Made in pain 💔» به دَشتـی رسیدی بلندتر بخند! بلندتر بخند یادِ خونه بیـوفتُم ..:)                                                           هر هویتی رو رها کردم.‌ هر احساسی رو از بین بردم. هر خاطره‌ای رو‌ دفن کردم و هر آرزویی رو نادیده گرفتم. به نظر میرسه بی‌نقص‌ترین فرصت برای زندگی‌کردنه. بدون زنجیر.                  مردمان شهر برای آزادی تابوت ساختندو برای عشق مرز، غافل از اینکه نه آزادی در تابوت جا میگیرد، نه عشق مرز میشناسد.-ارنستو چگوارا      لینک تاپیک اهدای عضو من کلیک کنید. ❤️

بزارید هرجور خودش راحته رفتار کنه حالا من این سن بودم برعکس بهم میگفتن تو خیلی احساس بزرگی میکنی و هنوز بچه ای خیلی اذیت میشدم اعتماد بنفسم به خاطر حرف هاشون از دست میدادم. سن حساسیه خیلی اذیتش نکنید

من و خدا
خب اخه بچهای همسن سال اینو آدمو قورت میدن😐

از اون جور بچه های متنفرم اونا درست تربیت نشدن که بزرگتر و احترام رو نمیفهمن 

کاری بهش نداشته باشید هنوز زوده که بزرگ بشه دوازده ساله هنوز بچه س 

.

بچه هایی که ت اینستان کین؟

خیلی خوبه که اینطوریه،چه معنی میده بچه های الان چشم و گوششون باز هست ‌‌رفتار بزرگونه دارن،یکم سنش بیشتر بشه درست میشه 

دخترم پناه منه،پسرم آرامشم،همسرم تکیه گاهم....👨‍👩‍👧‍👦

والا بچگونه رفتار میکنن میگین چرا بچگونه رفتار میکنی تو بزرگ شدی

مثل آدم بزرگا رفتار میکنن میگید هنوز بچه ای این کارا رو نکن 

بیخیال بچه ها بشید تو رو خدا ، دیوونه شدن از دست ما بزرگترا

خدارامی شناسم ازشمابهتر/شماراازخدابهتر/خداازهرچه پنداری جداباشد/خداهرگزنمیخواهدخداباشد/نمی خواهدخدابازیچه دست شماباشد/که اوهرگزنمیخواهدچنین آیینه ای وحشت نماباشد