2777
2789
عنوان

میگم بچه های این دوره زمونه چقد حیله گرن چقد با سیاست فریب کار

| مشاهده متن کامل بحث + 10126 بازدید | 193 پست

این باید گرفت زدش که نفهمه از در خورده یا دیوار میدونم کتک بده ولی این لازم داره تو دهنی جانانه بخوره بچه ده ساله اینقدر تخس و بیشعور

زندگی بزرگترین شوخیه خداست💚💚💚 که ما زیاد جدیش گرفتیم 💜💜💜

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مشکل از مادرت هستخواهرت این همه حرف بد زده مادرت هنوز تيمارستان نرفته یا خواهرت هنوز بیمارستان نرفته ...

کاش خواهرمو تیمارستان بستری میکردن ه چقد پول میخواستن گرون بود نشکل نبود میرفت اونجا سال به سال ی عمر نمیدیمش

من دهه هشتادیم خاهر باخاهر دهه شصتیم آبمون توی جوب نمیره ماام همش بحث داریم

هولوگرامی ام. خانواده دومم اینجاست..تو دنیایی که همه تو رو نگاه می‌کنن تا قضاوتت کنن،کسی که نگات می‌کنه تا بفهمتت، یه گنج واقعیه.

میشینه میگه صورتت پر جوشه موهات کوتاهه پسری فقط حرف حرف حرف داد میزنه میگه اندام جنسی مرد تو دهنت تو ...

خواهرتو یه روانشناس ببرید عزیزم 

رفتارش طبیعی نیست اصلا 

دختر منم دهه ۹۰ و ۱۱ سالشه اصلا اینجوری نیست اخلاقاش

من دهه هشتادیم خاهر باخاهر دهه شصتیم آبمون توی جوب نمیره ماام همش بحث داریم

ماهم مشکل داریم با خواهر وسطیمم خوب نیستم خواهرام متاسفانه بدجنسن ولی خواهر وسطیم بدجنس عاقل با سیاست رومخ نمیره این یکی هیولا هس

خواهرتو یه روانشناس ببرید عزیزم رفتارش طبیعی نیست اصلا دختر منم دهه ۹۰ و ۱۱ سالشه اصلا اینجوری نیست ...

با پسر خالم همسنه چقد اون اقاس ی بار مامانم دید افسوس خورد اشپزیم میکنه کی روانشناس ببره به مریض روانی بگی روانشناس دیونه میشن

مادرتون ظلم بزرگی علیه خودش کرد بیشتربذارید به سن پیری برسه و این دختر جوون بشه، اونوقت خودش میمونه ...

دقیقا موافقم 

برادر شوهر منم همینجوری تربیت شده و الان که سنش زیاد شده به کم افتاده به جون خانواده و بیشترین درگیری مال پدر و مادره

ماهم مشکل داریم با خواهر وسطیمم خوب نیستم خواهرام متاسفانه بدجنسن ولی خواهر وسطیم بدجنس عاقل با سیاس ...

من انقدر بدم میاداز خاهر برادر ک تصمیم دارم بچم تک باشه حداقل توخونه ارامش داشته باشه ادم 

هولوگرامی ام. خانواده دومم اینجاست..تو دنیایی که همه تو رو نگاه می‌کنن تا قضاوتت کنن،کسی که نگات می‌کنه تا بفهمتت، یه گنج واقعیه.

خیلی بده حس تنفر به وجود اورده امیدوارم اهل بشه مامانت داره اشتباه میکنه

حس تنفر از اونجا دارم تازه زاییدم روز سوم ی دعوا راه انداخت اینجور از روی حسادت به دخترم مامانم منطقش تو پایین تنشه طرف اونو گرف گف جمع کن برو خونتون با بچت بابام نذاشت

من انقدر بدم میاداز خاهر برادر ک تصمیم دارم بچم تک باشه حداقل توخونه ارامش داشته باشه ادم

خیلی تصمیم درستیه منم از خواهر بدم میاد مبخوام ی برادرم واسه دخترم بیارم دوتا باشن

دقیقا موافقم برادر شوهر منم همینجوری تربیت شده و الان که سنش زیاد شده به کم افتاده به جون خانواده و ...

این ده سالشه افتاده به جونمون کتکمون میزنه داد میزنه وحشیه میمره ادم نیس کسخوله