2777
2789
عنوان

اخلاق دختر 12ساله

| مشاهده متن کامل بحث + 1858 بازدید | 34 پست
بچه هایی که ت اینستان کین؟ خیلی خوبه که اینطوریه،چه معنی میده بچه های الان چشم و گوششون ب ...

کلا خیلی بچه های 12.13 ساله تو اینستان ک کارایی میکنن ادم تعجب میکنه از گستاخیشون حالا ما نمیگیم خوبه میگیم خیلی این بچست در مقابل بقیه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب اخه بچهای همسن سال اینو آدمو قورت میدن😐

اون داره روند طبیعی خودشو میگذرونه 

بچه های الان طبیعی نیستن 

ما هم 12 سالمون بود عروسک بازی میکردیم هیچی هم حالیمون نبود

الان 12 ساله میگه من 6 ساله عاشق غلامرضا هستم بابام نمیزاره با هم عقد کنیم

‏گناه منم مثل شما خوشگلیم بود، خدا گناهامو بخشید این شکلی شدم  
کلا خیلی بچه های 12.13 ساله تو اینستان ک کارایی میکنن ادم تعجب میکنه از گستاخیشون حالا ما نمیگیم خوب ...

خب این بچه طبیعیه ن بقیه کاری ک همه و بقیه انجام میدن ک دلیل ب درست بودنش نیست

منم وقتی 12سالم بود مثل بچه شما بودم الان دارم چوبشو میخورم هیچ کی نبود کمکم کنه ولی شمانزارید همینطور بمونه دعواش نکنید بهش دوستانه یادبدید تشویقش کنید

i'm in the dark🥀                                                 لحنم یکم تند وتیزه وگرنه دشمنی با کسی ندارم
کلا خیلی بچه های 12.13 ساله تو اینستان ک کارایی میکنن ادم تعجب میکنه از گستاخیشون حالا ما نمیگیم خوب ...

اونا که خدا به دور،بچه های کار هستن دارن  برا پدر مادرشون پول در میارن اما سادگی و بچگی کردن تو‌ این سن طبیعی هست،دیگه ۱۸سال یه دختر باید خیلی خانم منشانه رفتار کنه  

دخترم پناه منه،پسرم آرامشم،همسرم تکیه گاهم....👨‍👩‍👧‍👦

هر چیزی طبیعیش خوبه دختر متم ۱۴ سالشه خیلی از سنش و دوستاش کوچیکتره ادوستاش هم‌ترحیح می دن تو دورهنی هاشون با دختر من نباشن و الان این شده یه معضل بررگ براش و اعصاب منو خورد می کنه