2777
2789
عنوان

پول ندارم هر دیقه برم تولد

| مشاهده متن کامل بحث + 1376 بازدید | 59 پست
اره الان ک دیگه کروناست.بچه کوچیک هم ک از تولد چیزی نمیدونه.بزار بزرگترشه ک بفهمه خوشحالی کنه

واقعا خودمم میترسم جز بعضی شبا ک خلوته و جایب باز نیست مردم بیرون نیستن میبرم ی هوایی بخوره برمیگردیم طفلی انقد ذوق میکنه😢😢

اخی یاد گرفتم امضا بزارم لی لی لی😂😂😂

چرا فکر می کنی هر کی تولد می گیره برای کادو هست توی این کرونا تولد گرفتن رو قبول ندارم ولی جشن تولد برای بچه هاست دیگه یه روز به خصوص برای اونا حق دارن شاد باشن

ممنونم خداجون

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا فکر می کنی هر کی تولد می گیره برای کادو هست توی این کرونا تولد گرفتن رو قبول ندارم ولی جشن تولد ...

خب عزیزم وقتی همه کادو میبرن نمیشه ک من نبرم.صد درصد هم انتظار کادو دارن.منم نگفتم اصلا تولد نگیرن من میگم یکی دو بار تولد بزرگ بگیرن بعدش سالها بعد خونوادگی باشه

خب عزیزم وقتی همه کادو میبرن نمیشه ک من نبرم.صد درصد هم انتظار کادو دارن.منم نگفتم اصلا تولد نگیرن م ...

عشق بچه ها تولد شما کادو در حد توان خودت ببر بالاخره اونا هم بعد برای بچه تو جبران می کنن 

ممنونم خداجون
درسته من واسه کادو گرفتن دعوت نمی کنم ولی واسه تولد بچم در حد 10 نفر مهمون دارم . فقط نزدیکا . هی دل ...

ببخشید ۱۰ نفر زنونه یا مختلط .راستش شاید به این حرقم بخندی ولی منم خیلی آدم حساسی هستم اصلا دوست ندارم برای چیزای کادو دادنی هرکسی رو دعوت کنم ولی این جاریم برا بچش تا جشن تکلیف هم گرفت همرو از جلو درو همسایه وآشنا همرو دعوت کرد شلوغ بعد همش میگم من اگه کم دعوت کنم این میاد میخنده بهم درصورتی که از اون تازه بیشتر هم فامیل دارم

من بچه ندارم

همشون بچه دارن

تبادل ميكنن

من فقط از جيب ميره

منم نميرم!!

گاهی مادر و خواهر آدم میتونن  خیر خواه ک نباشند ...بدترین دشمن آدم هم باشند...... بر عکس همه نی نی سایت ب من کمک کرد اینحا برا من درس زندگی بود مه مغزی داشتم و خوندن نظرات کاربرا مه رو محو کرد کم کم بوس ب همه خانوم گلای اینجا.

من برای دخترم هر سال تولد میگیرم. یبار خونه ی پدر شوهرم و یبار خونه ی مادرم. و کلی تدارک میبینم و شام هم درست میکنم. اما از هیچکس کادو نمیگیرم. مگه اینکه واقعا بخوان به زور بدن. و موقع دعوت هم میگم تولد بهانه ایی برای دور هم جمع شدن هستش و اصلا نیاز به کادو خریدن نیست

تنها زمانى “صبور”خواهى شد،که “صبر”را یک”قدرت”بدانی نه یک “ضعف”…آنچه “ویران مان” مى کند“روزگار” نیست !حوصله ی “کوچک”براى “آرزوهاى بزرگ” ماست …........................................................................دو چیز شخصیت ات را تعین می کند :صبر وقتی چیزی نداری رفتارت وقتی همه چیز داری !
الانکه کرونا هست و واقعا کسیکه شعور داشته باشه تولد مفصل نمیگیره

بضیا اصلا رعایت نمیکنن.مثلا همین خاهر شوهرم چن روز پیش تولد مفصل برا پسرش گرفت.تازه یک ماه پیش هم کرونا داشت از نوع خفیف ب کسی هم نگفته بود با هممون هم رفتو آمد میکرد.شانس آوردیم نگرفتیم ازش