بنظرتون درسته انقد تولد میگیرن؟تو این گرونی ک بزور شکم حودمونو میتونیم سیر کنیم هر روز اون برا بچش تولد میگیره هر روز اون میگیره.بابا بنظرم یکی دوبار تولد بزرگ بگیرین بعدش سالهای بعد فقط خونوادگی باشه.ما ک نمیتو نیم هر سال هزار بار بریم کادو بخریم
من باشم میگم به جز عروسی تو هیچ جشنی شرکت نمیکنم چون نمی تونم پا به پای بقیه همراهی کنم دیگه تکلیف خودشونو می دونن دعوت نمیکنن تازه بقیه هم یادمیگیرن و نمیرن
الان که به خاطر کرونا کلا نباید رفت در حالت عادیم ما حق داریم هرجا دوست نداریم یا سختمونه نریم بقیه هم حق دارن هر چقدر دلشون میخواد مهمونی و تولد بگیرن
من دوهفته دیگه تولد یکسالگی دخترمه خیلی برنامه داشتم اما کنسل کردم واقعا نمیخام جون خودمون و بقیه رو ب خطر بندازم انشالله بعدا جدا از جنبه کادوش اخه چوقت اینکاراس
بنظرم منم مسخرس تو این اوضاع واسه کادو جمع کردن .جشن بگیری منو شوهرم هر وقت تولد گرفتیم دو نفری برا هم کیک خریدیم شوهرم میگه ما بچه پنج ساله نیستیم همه رو دعوت کنیم شاید یکی نتونه کادو بده تو رو در وایسی مجبور شه بیاد تولد رو یه کیک خانواده میگیرن دور هم میبرن تمام
21سالمه وآرزومه مامان بشم❤️😍شروع وزن 76😡وزن فعلی55🙂وزن هدف50😍خدایا یه روزی میادمن مادر بشم خدایا توکه حال منو میدونی معجزه کن برام دلم ناجور هوای حرم امام رضا رو کرده خدایا کاش بشه برم زیارت 😞
من که فقط تولد پسرخاله هام می رم اونا هم برای دخترم میان . به ندرت کسی دعوتمون کنه که البته با سر می رم. 😆. کادو کوچیک بده مثلا روسری و جوراب شلواری یا یه کارت هدیه 50 تومنی.
آقایون سایت برادرای من درسته که شما دست فرمون خفنی دارین ولی خواهشا درست برونین. به همدیگه رحم کنین به بچه ها پیرمردها و پیرزن هاکه از خیابون رد میشن. فکر کنین نزدیکان خودتونن.به اونایی که یهو میپیچین جلوشون به اون بدبختیکه از همه جا بی خبر از روبرو میاد. بعضی از خودروسازها بهمون رحم نمیکنن لااقل خودمون به خودمون رحم کنیم. خیلی زیاد شده این راننده هایی که زیگزاکی و خطرناک می رن. دیگه دلخوشیمون یه مسافرته تو این اوضاع. اونم باید هی تصادف ببینیم هی نگران جونمون باشیم؟ انصاف داشته باشین رحم کنین شما رو به هرکی اعتقاد دارین.
درسته من واسه کادو گرفتن دعوت نمی کنم ولی واسه تولد بچم در حد 10 نفر مهمون دارم . فقط نزدیکا . هی دلم می خواد دوستامو دعوت کنم روم نمیشه
آقایون سایت برادرای من درسته که شما دست فرمون خفنی دارین ولی خواهشا درست برونین. به همدیگه رحم کنین به بچه ها پیرمردها و پیرزن هاکه از خیابون رد میشن. فکر کنین نزدیکان خودتونن.به اونایی که یهو میپیچین جلوشون به اون بدبختیکه از همه جا بی خبر از روبرو میاد. بعضی از خودروسازها بهمون رحم نمیکنن لااقل خودمون به خودمون رحم کنیم. خیلی زیاد شده این راننده هایی که زیگزاکی و خطرناک می رن. دیگه دلخوشیمون یه مسافرته تو این اوضاع. اونم باید هی تصادف ببینیم هی نگران جونمون باشیم؟ انصاف داشته باشین رحم کنین شما رو به هرکی اعتقاد دارین.
خب اره میتونم کوچیک بدم اما وقتی هزار تا تولد باید برم رو هم دیگه پولش زیاد میشههر کدوم از جاریامو خ ...
بله سخته خوب . درک می کنم.