2777
2789
عنوان

بیبی چک مثبت😔

| مشاهده متن کامل بحث + 1869 بازدید | 176 پست
شوهرت غلط کرده ....بگو من پاره ی وجودمو  با دست خودم نمی کشم...حالا هم کاری کخ وظیفته  رو ...

👍👍👍👍هستم تاآخرش

یدونه پسر 😇دارم من قند عسل دارم من💙خدایا شکرت بابت همچی 😙همسرم و پسرم عشقمن👼💏
در ضمن وقتی خواستی بارداریتونو بگی به بقیه نگو ناخواسته بود و ناراحت نباش با خوشحالی بگو یه جور نگو ...

وای چ خوب بعدشکمت بزرگ نیس؟منم میخام دیربگم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شاید این کوچولو یه شانس بزرگ تو زندگیتون باشه . هیچوقت اسم نا خواسته روش نذار چون واقعا خدا خواسته ک ...

انشالله همینجور بشه برام دعاکن

عزیزم اصلا ناراحت نباش ابجی من پسرش ۴ماهش بودباردارشد فکرکن😮ولی نگهش داشت الان روزی هزاربارخداروشکر ...

چقد عالی انشالله نی نی منم همینجور باشه البته پسرمم خیلی ارومه کاریم نداره خداروشکر

چقد عالی انشالله نی نی منم همینجور باشه البته پسرمم خیلی ارومه کاریم نداره خداروشکر

ان شالله دومیت هم اروم وباهوش وزیباست 

َمن جــــــهـــانم روبه لبـخــ💋ــند تومدیــــــــونم💘🧿 🌹🌹🌹
بدنیا اوردن یکی وقتی شرایط نگهداریشو نداری خیلی الکی تره  بچس عروسک نیست ک کلی مسئولیت داره&nb ...

بچه بیاد مطمئن باش خدا تواناییشم میده به مادرش اون الان به وجود اومدنه کشتن یه نفر که روحش در حال شکل گیریه از نظر شما خوبه؟ مگه عروسکه؟ 

دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ  🤍 ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ
بله مطمعنم ک ما مقصر بودیم انشالله ک قدمش برامون خیر باشه چون ازین یکم ناراحتم ک فعلا الان نمیتونم ز ...

عزیزم من دوتاپسرداشتم که سومی روباردارشدم ودخترم دوماهشه وقتی باردارشدم همسرم خیلی خوشحال بود بهم گفت بااین همه جلوگیری سفتی که داشتیم حامله شدی پس روزیشم خدامیرسونه الانم شوهرم انقدردوسش داره باجدیت بیشتری کارمیکنه خداروشکرمیکنه ،منم شوهرم بیکارشده بودولی الان دوماهه سرکارمیره 😍

تولد۲سالگی گل دخترم حانیه سادات 🎂🎂🎂خداوندابچه هاموبه تومی سپرم🤲من میتونم💪باتوکل بخداازپس غول اضافه وزن بربیام😃هدف۷۰                 ۱۶بهمن۹۴۴۵۰😢۲۴بهمن۹۲۹۵۰😊هدف اول۹۰🔓۸اسفندرسیدم😃۱۵اسفند۸۹۹۰۰☺۲۲اسفند۸۹۳۵۰🙂۲۹اسفند۸۸۷۰۰😃هدف دوم۸۵🔒هدف سوم۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒هدف اخر۷۰🔒ان شاءالله اخرتابستان میرم روی ترازو،۷۰رونشون میده🤩🤩🤩🤩
من یازده هفته وشش روزم بودرفتم ان تی گفت پسره وپسرم شد من خیلی لاغرم واصلاچربی ندارم شایدواسه همینه ...

خب منم خیلی لاغر بودم🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

السلام علی الحسین و علی علی بن الحسین و علی اولاد الحسین وعلی اصحاب الحسین وعلی ابوالفضل الحسین  
انشالله همینجور بشه برام دعاکن

حتما همینطوره.  

اصلا خیال بد نکن

امیدوارم قدمش براتون شادی و برکت بیاره 

💜 مامان 1400🌻《وخدایی که به شدت کافیست》 *هر وقت خیلی بهت سخت گذشت و نا امید شدی و رسیدی ته خط مدام به خودت بگو به مو میرسه ولی پاره نمیشه   ♡خدا هست ♡   تمام درها هم بسته باشد☆تو تنها امیدی  خداوند آنجا که راه نیست راه میگشاید  وهرگز دیر نمیکند فقط کافیست بدانیم  ♡اومیبیند♡میداند♡میتواند♡   من ایمان دارم که تو هوام و داری  به خاطر معجزه قشنگی که بهم نشون دادی هزاران بار ازت ممنونم .    دوسِت دارم خداجون   ♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡ 《گیریم که من هنوز اختر نشدم  ؛ یکسال دگر گذشت و مادر نشدم ؛  افسوس و صد افسوس که ناکام هستم ؛ در غافله عمر توانگر نشدم ؛ آنکس که مرا به طعنه نازا خوانده ؛ بهتر که چو وِی ظالم و کافر نشدم》  ♡آخر تو چه دانی که خدای من کیست ♡  خدا جونم منتظر معجزه بعدی هستماااااا😉😉😉 عاشقتم خدا جون💜 قربونت برم خدا جووونم معجزه بعدی هم نشونم دادی دیگه تا ۳ نشه بازی نشه   ازت میخوام سومی دیگه نینی جونم باشه  مرسی که هستی خدای مهربونم😊
وای چ خوب بعدشکمت بزرگ نیس؟منم میخام دیربگم

نه چون خودم چاقم شکمم معلوم نمیشه. بچه اولم هم ۲۰ هفته گفتم به بقیه

أَلَیْسَ اللَّهُ بِكَافٍ عَبْدَهُ؛ آيا خدا كفايت‏‌كننده بنده‌‏اش نيست
غصم گرفت عزیزم ایشالله ب زودی باردار شی

دعام کنین

حَسبی اَلله وَ‌ نِعمَ الوَکیل ☘️💚خدایا بزرگترین آرزوم سلامتی خودم بچه هام و خانوادمه،شکرت بابت همه نعمت هایی که دادی و ندادی.ممنونم که هستی و بهم توفیق بندگی دادی کمکم کن نمازام رو بهتر بخونم،حسادت نکنم،بیشتر مواظب بچه هام باشم و در کل آدم بهتری باشم 
مگه من چی گفتم  همون اول هم گفتم اگه میخوای نگهش دار میل خودته چون بدنه خودته و صاحب اختیارشی ...

مرسی از راهنماییت 

یا بچه نیارین یا زیاد بیارین من الان خیلی تنهام کاش یک آبجی داشتم شما که یکی داری سختی هاشم داری تحم ...

اره اولش شوهرم مخالف بود گفت شرایطشو نداریم ولی خب راضی شده انگار الان گفتم گناهه از ی طرفم باهم بزرگ میشن