2777
2789
عنوان

بیبی چک مثبت😔

| مشاهده متن کامل بحث + 1869 بازدید | 176 پست
ببین به نظرم هرکی پرسید ناخواسته بوده بگو نه از قبلش اسیدفولیک میخوردم برنامه ریزی کرده بودیم پشت سر ...

وای خدایا پس میمونم دوسه ماه بگذره زیادم شکم بزرگ نمیشه اونموقع یکاری میکنم خودشون بفهمن یا ب خواهر شوهرم میگم حالا اول سونوی قلب برم بعد 

یدونه پسر 😇دارم من قند عسل دارم من💙خدایا شکرت بابت همچی 😙همسرم و پسرم عشقمن👼💏
مگه نگفتی فعال کردن تخمدان خخخخ . من تازه از خواب بیدار شدم حتما اشتباه خوندم  ینی چی فعال نبو ...

گفتی برای تنبلی تخمدان من گفتم واسه فعال بودن تخمدان چیکار کنیم😂

تعطیل .من که نبخشیدم خدا هم ازت نمی گذره

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

به این دلیل که دکتر گفته بود دیگه تا چند سال دیگه نمی تونی زایمان کنی چون کمرم مشکل داره

خب ت دلیل داشتی اگ بی دلیل ب خاطر حرف مردم سقط کنی خب گناهش برابر ادم کشتنه

خدا خودش گفته ت قران بچهاتونو نکشید شکم ان هارا سیر میکنم🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

السلام علی الحسین و علی علی بن الحسین و علی اولاد الحسین وعلی اصحاب الحسین وعلی ابوالفضل الحسین  
نه عزیزم خداروشکر کنید ونگه ش دارید  تو باشوهرت حرف بزن چون مردا از زنا حرف شنوی دارن وهی خوشخ ...

اره واقعا ن پیش کسی اظهار پشیمونی نمیکنم میدونم پچه هم میفهمه حس میکنه ولی خب میزارم دوماه بگذره بعد 

خب ت دلیل داشتی اگ بی دلیل ب خاطر حرف مردم سقط کنی خب گناهش برابر ادم کشتنه خدا خودش گفته ت قران بچ ...

من اصلا حرف مردم واسم مهم نیست مهم خودمم😐

تعطیل .من که نبخشیدم خدا هم ازت نمی گذره

عزیزم میدونم سخته ولی این ک باهم بزرگ میشن سختیش کمتره غصه نخور و ناشکری نکن. من در حسرت یه بچه دارم پرپر میزنم. توروخدا دعام کنین

حَسبی اَلله وَ‌ نِعمَ الوَکیل ☘️💚خدایا بزرگترین آرزوم سلامتی خودم بچه هام و خانوادمه،شکرت بابت همه نعمت هایی که دادی و ندادی.ممنونم که هستی و بهم توفیق بندگی دادی کمکم کن نمازام رو بهتر بخونم،حسادت نکنم،بیشتر مواظب بچه هام باشم و در کل آدم بهتری باشم 
کاااااملا حق داری خوشگلم ولی به خودت و همسرت یکم زمان بده بذار آروم شین بعد میبینی زیادم بد نشد😅😅ح ...

وای اره گفتی معلومه خیلی شیطونه ک از چ راه هایی اومده تو دلم خخخ 

اره باید یکم زمان بگذره 

راستش این حرفایی ک دوستان میزنن دلم اروم گرفت باید باشوهرمم صحبت کنم ک نگهش داریم شاید دختر شد جنسمو ...

من سر دخترم همون روزای اول علائمش تکرر ادرار بود. ایشالا خدا یه فرزند صالح و سالم نصیبتون بکنه.اگه دختر و آروم باشه که چه بهتر .

أَلَیْسَ اللَّهُ بِكَافٍ عَبْدَهُ؛ آيا خدا كفايت‏‌كننده بنده‌‏اش نيست