2777
2789
عنوان

بیبی چک مثبت😔

| مشاهده متن کامل بحث + 1869 بازدید | 176 پست
گناه داره سقط نکن ادم بخاطر بچش سختیارو تحمل نمیکنه تو واسه حال کردن رابطه داشتی الان یه بچه شد گناه ...

راستشو بخای منم همین نظر دارم از گناهش میترسم ولی گفتم اول مطمعنم ک جلوگیری داشتیم بقول دوستمون گیراییم بالاست 

باید برم دکتر یکم اروم شم ولی اونقدم ظالم نیستم ک بندازمش یکم فقط دلگرمی احتیاج داصتم 

یدونه پسر 😇دارم من قند عسل دارم من💙خدایا شکرت بابت همچی 😙همسرم و پسرم عشقمن👼💏

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فقط بذار بهت بگم دوست منم بچه اش یه ساله بود ناخواسته حامله شد.. الان دومی رو بیشتر از اولی دوست داره.. خوب فکراتو کن دو روز دیگه پشیمون نشی دوست خوبم

از خدا می خوام بهم یه فرزند سالم و خوش قدم عنایت کنه.دوست داشتی یه صلوات واسم بفرس. 
وا خو چطوری حدس زدن؟ سه ناهگی اصلا هنوز جنسیتش تکمیل نشده سونو ک اصلا نشون نمیده کی واسه شما حدس ز ...

چرا بعضی سونوگرافی  ها تو دوازده هفته حدس میزنه مثلا خواهرشوهرم‌یادم‌اون موقع میگف سونو گف به احتمال ۷۰ درصد دختر هست

حالا الان رو‌نمی دونم راسته یا دروغ چون مادرشوهرم چرت و پرت زیاد‌میگه مثلا الان گفته بود دوماهش .دوهفته بعد گفته بود پسره

شاید ماه های دخترش بالاست

شاید چون خیلی پسر دوست هست وهر سری دختراش باردارن میگه پسر هست این‌سری هم کفته 😂😂😂

واقعاک

واقعا که چی 

تو خوب خانم 

ولی پدر مادری که بچه نمی‌خوان نتیجه شون میشه یه اراذل و اوباش 

قبل از بچه دار شدن اگه هدف و میل نباشه نباید بچه ای به وجود بیاد

مثل شهلا در رگهای احمد ذوقی🍃🥀

بچه ها برای بارداری تغذیه خوب خیلی مهمه . تحرک برا اونایی که تنبلی تخمدان دارن واقعا معجزه میکنه

بعدم بی خیالی و نداشتن استرس . ادم هر چیزیو بیش از حد بخواد هی ازش دورتر میشه

عزیز دلم به بقیهوچه. با خوشحالی و جیغ و هیجان با یه جعبه شیرینی بدو برو بگو. نگو ناخواسته بوده بگو خ ...

ن فعلا نمیخام بگم حداقل دوسه ماه بشه بعد بگم یهو فهمیدم 

راستش رومم نمیشه الان ب کسی بگم ولی ته ته دلم یکم خوشحالم 

چرا بعضی سونوگرافی  ها تو دوازده هفته حدس میزنه مثلا خواهرشوهرم‌یادم‌اون موقع میگف سونو گف به ا ...

اره مادرشوهر منم همینطور من باردار بودم الکی همش میگفت پسره پسره وقتی شوهرم فهمید دختره خیلی خورد ت ذوقش🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

السلام علی الحسین و علی علی بن الحسین و علی اولاد الحسین وعلی اصحاب الحسین وعلی ابوالفضل الحسین  
ب مامانت افتخارکن گلم همه جام حتما جار بزن

مامان من بچه میخواست وقتی افتاد دو ماه بعد باز باردار شد

بعله همه جا هم جار میزنم 

بچه نمیخواین نیارین که بعدا پدر همه رو در میاره

مثل شهلا در رگهای احمد ذوقی🍃🥀
واقعا که چی  تو خوب خانم  ولی پدر مادری که بچه نمی‌خوان نتیجه شون میشه یه اراذل و اوباش& ...

منم بچه نخواسته بودم یعنی العان اراذل و اوباشم؟

السلام علی الحسین و علی علی بن الحسین و علی اولاد الحسین وعلی اصحاب الحسین وعلی ابوالفضل الحسین  
نکن اصلا چه ربطی داره به حرف اینو اون مگه میخوان بزرگش کنن بفکر خودت و بچت باش یه بچه دیگه بیاری اون ...

مرسی از دلگرمیت عزیز

اره واقعا ن منم قصدم سقط نبود فقط یکم درد دل کردم

بچه ها برای بارداری تغذیه خوب خیلی مهمه . تحرک برا اونایی که تنبلی تخمدان دارن واقعا معجزه میکنه بع ...

برای فعال بودن تخمدان چیکار کنیم😂

تعطیل .من که نبخشیدم خدا هم ازت نمی گذره
قوی؟ حتی اگر ۱ اسپرم داشته باشه بارداری اتفاق میفته بخاطر همین میگن طبیعی اصلا روش جلوگیری نیست! به ...

اره درست میگین شما 

ولی نمیدونم چطور شد بعداز یک سال و یک ماه پسرم یهویی شد انگاری خدا خواسته

واقعا که چی  تو خوب خانم  ولی پدر مادری که بچه نمی‌خوان نتیجه شون میشه یه اراذل و اوباش& ...

حالا الخالق یعنی بچه ی ناخواسته ارازل و اوباش میشه منظورت این بود یا من اشتب متوجه شدم😲🙄

تعطیل .من که نبخشیدم خدا هم ازت نمی گذره