2777
2789
عنوان

بگید چیکار کنم شوهرم به هم گفته.....

| مشاهده متن کامل بحث + 627 بازدید | 33 پست
خیلی دوست دارم باهاش حرف بزنم ازش میپرسم چی بپوشم چی بیشتر دوست داری ولی معملا نظری نمیده همیشه هم م ...

ببین من بر اساس تجربه ی خودم میگم مردی ک گرم باشه بیژامه هم بپوشی تحریک میشه چیزای دیگه مثلا لباس و اینا ب ا تنوعه ولی کسی ک مشکل داشته باشه نمیتونی تمام انتظاراتشو براورده کنی چون هر بار بهونه ی جدیدی داره 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مرد دیدم بعد چند سال ازدواج هنوز روزی دوبار رابطه داره اینا چجوری زندن؟

به اینا نگاه کنید 😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐اینام به شما نگاه می کنن نه؟ خیلی جالبه منم اولش باورم نمیشد😂‏
خیلی دوست دارم باهاش حرف بزنم ازش میپرسم چی بپوشم چی بیشتر دوست داری ولی معملا نظری نمیده همیشه هم م ...

به نظرم شما زیادی داری براش به قول معروف تره خورد میکنی. ولش کن بابا.مگه تو باید هرجور اون دوست داره باشی؟؟؟همین باعث شده از شما زده بشه. خودت باش.به سلیقه ی خودت بپوش بچرخ  رابطه داشته باش. من که اینجوریم.الان ده سال متاهلم.هرکی منو میبینی میگه به خودت برس و.... در حالی که من به خودم نرسیده موندم دست شوهر همش ازم رابطه میخواد.حالت به ۷ودم برسم دیگه بدبختم میکنه

خدایا ناامیدم نزار
بهش میگم تو که همیشه حال میکردی راضی بودی میگخ نه فقط تخلیه شدن بود

این چه حرفیه میزنی دختر.مگه تو وظیفه داری اونو از لحاظ جنسی راضی کنی؟؟؟ چه رویی میدی به طرف

خدایا ناامیدم نزار

میگم همه جوره هم دوستم داره هم ازم راضیه رابطه هم از اول سرد مزاجی شدید داره مثلا بهش میگم باید هفته ای چند بار داشته باشیم که تو هم زود انزالیت خوب شه هم سردیت با تعجب میگه هفته ای چندبااااار منکه نمیتونم