سلام عزیزانم ۲۱سالم شاغلم و سه ساله نامزد هستیم دوسپسر نیست نامزد رسمی هست
دوست و رفیق هایی داشتم اما متاسفانه نشدع دوستیمون ادامه پیداکنه
نامزدم همش میگ دوست و رفیق چرا نداری؟ بهش میگم وقتم رو دلم میخواد با تو بگذرونم
اونم میگه منم مرد هستم و سرم شلوغ تره هم سرکار میرم هم پیش دوستم میرم و برای زنم هم وقت میذارم
از خجالت اب میشم بخدا💔😭اگر خانواده سختگیری نداشتم دوستی هام ادامه پیدا میکرد و الان شرمنده نبودم😭💔 بهش گفتم من رفیقم تویی و خانوادم چونکه خواهر برادر ندارم خانوادم حساس یودن و بیشتر با اونا وقت گذروندم مثلا باهم بیرونیم میگم خب دیگه ببرم خونه بعد جلوی در خونه بهش میگم بیا بالا شام بخور میگه نه بعدش میگه میخوای بجای خونه ببرمت خونه دوستت؟💔
اما بازم میپرسه،چی بگم؟ خجالت میکشمبخدا از طرفی خیلی خوشحالم ک رفیق ندارم اونم توی این دوره زمونه و بقول شما ب خیانت و هزارتا دعوا و گرفتاری دیگ ختم میشه
امــــــــا از یک سمتم خیلییییییی خجالت میکشم💔حساس نیس میخواد بگه من اومول هستم💔نامزدم اصلا رفیق باز نیست و دوتا رفیق صمیمی داره منم یکی دوتا رفیق دارم اما صمیمی نیستیم و درحد لایک کردن و ریپلای تو اینستا هست
چی بگم؟ خیلی خجالت میکشم بگم کسیو ندارم قبلا سرسری از سوالش رد میشدم اما جدیدن خیلی میپرسه چرا با رفیقات وقت نمیگذرونی؟ اینم بگم ک شاغل هستم و بیکار علاف نیستم منم هیچوقت برام مهم نبود ک رفیق ندارم و تازه میگفتم بهتر راحترم اما از سوال های این ک مرتب ازم میپرسه خیلی شرمنده میشم💔