2777
2789

سلام عزیزانم ۲۱سالم شاغلم و سه ساله نامزد هستیم دوس‌پسر نیست نامزد رسمی هست

دوست و رفیق هایی داشتم اما متاسفانه نشدع دوستی‌مون ادامه پیداکنه 

نامزدم همش میگ دوست و رفیق چرا نداری؟ بهش میگم وقتم رو دلم میخواد با تو بگذرونم
اونم میگه منم مرد هستم و سرم شلوغ تره هم سرکار میرم هم پیش دوستم میرم و برای زنم هم وقت میذارم
از خجالت اب میشم بخدا💔😭اگر خانواده سختگیری نداشتم دوستی هام ادامه پیدا میکرد  و الان شرمنده نبودم😭💔 بهش گفتم من رفیقم تویی و خانوادم چونکه خواهر برادر ندارم خانوادم حساس یودن و بیشتر با اونا وقت گذروندم مثلا باهم بیرونیم میگم خب دیگه ببرم خونه بعد جلوی در خونه بهش میگم بیا بالا شام بخور میگه نه بعدش میگه میخوای بجای خونه ببرمت خونه دوستت؟💔
اما بازم میپرسه،چی بگم؟ خجالت میکشمبخدا از طرفی خیلی خوشحالم ک رفیق ندارم اونم توی این دوره زمونه و بقول شما ب خیانت و هزارتا دعوا و گرفتاری دیگ ختم میشه
امــــــــا از یک سمتم خیلییییییی خجالت می‌کشم💔حساس نیس میخواد بگه من اومول هستم💔نامزدم اصلا رفیق باز نیست و دوتا رفیق صمیمی داره منم یکی دوتا رفیق دارم اما صمیمی نیستیم و درحد لایک کردن و ریپلای تو اینستا هست
چی بگم؟ خیلی خجالت میکشم بگم کسیو ندارم قبلا سرسری از سوالش رد میشدم اما جدیدن خیلی میپرسه چرا با رفیقات وقت نمی‌گذرونی؟ اینم بگم ک شاغل هستم و بیکار   علاف نیستم منم هیچوقت برام مهم نبود ک رفیق ندارم و تازه میگفتم بهتر راحترم اما از سوال های این ک مرتب ازم میپرسه خیلی شرمنده میشم💔

میشه واسه شفای مامانم و ازدواجم با نامزدم اول اسمش mهست و اول اسم خودمH سه حمد بفرستید؟❤️خیلی محتاج دعاهاتون هستم😭

اینم بگم خواهرهای نامزدم خیلییی رفیق دارن و مرتب باهم در ارتباط هستن

میشه واسه شفای مامانم و ازدواجم با نامزدم اول اسمش mهست و اول اسم خودمH سه حمد بفرستید؟❤️خیلی محتاج دعاهاتون هستم😭

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بگو دوست و رفیق های صمیمی من شوهر کردن یا دانشگاه قبول شدن شهرای دیگه

ارتباطم باهاشون فقط مجازی شده

(وضعیت خودم)

اگر اطلاعت شخصی،هرچند کوچک و بی اهمیت، رو به اشتراک نمیذارم لطفا ازم ناراحت نشید🫂

اتفافا تحقیقات نشون داده ادمایی که دوست کمتری دارن قابل اعتمادتر هستن و به زندگیشون پایبند تر میشن

🟡از ۹۰ اینجا بودم.ولی سایتی که برای کاربرهای قدیمی خودش ارزش قایل نیست بدرد نمیخوره.الان اینجام چون حوصلم سر میره .  من آذربایجان تورکیم💖

منم دوستی ندارم.خجالت چرا؟😒

خیلی میپرسه حس تحقیر شدن میگیرم💔

بگو دوست و رفیق های صمیمی من شوهر کردن یا دانشگاه قبول شدن شهرای دیگهارتباطم باهاشون فقط مجازی شده(و ...

نمیخوام دروغ بگم💔

اتفافا تحقیقات نشون داده ادمایی که دوست کمتری دارن قابل اعتمادتر هستن و به زندگیشون پایبند تر میشن

❤❤

نمیخوام دروغ بگم💔

خب دروغ نیست دیگه مگه ننوشتی در حد مجازی رفیق داری

بگو از رفیقام دورم ارتباطمون فقط مجازی شده

اگر اطلاعت شخصی،هرچند کوچک و بی اهمیت، رو به اشتراک نمیذارم لطفا ازم ناراحت نشید🫂

خیلی میپرسه حس تحقیر شدن میگیرم💔

بگو جتما خودت خیلی رفیق بازی که اینقد برات عجیبه که یکی دوستی نداشته باشه.بگو اونایی که باهاشون مراوده داشتم هر کدوم رفتن پی زندگی شون و سرگرم زندگیشونن.منم ادم دوست بازو رفیق بازی نستم.دوست دارم تنها دوست و رفیقم شریک زندگیم باشه💗

🟡از ۹۰ اینجا بودم.ولی سایتی که برای کاربرهای قدیمی خودش ارزش قایل نیست بدرد نمیخوره.الان اینجام چون حوصلم سر میره .  من آذربایجان تورکیم💖