2777
2789
38    نگفتم که شما نگران بشی عزیزم  حتی بهش فکر هم نکن  مهم ترین چیز اینه که اعص ...

خیلی ممنونم که اطلاعات خوبتونو در اختیارم میزارید🙏فقط یه سوالی الان تو غربالگریهایی که انجام میدن اوتیسم مشخص نمیشه؟

خداروشکر🙌

اسی پیشنهادمن بهت اینه۶ماه طبیعی اقدام کن ان شاالله که باردارشی اگرنشدی حتما برو آی وی اف شانست روازدست نده

❤من ازمعبودیکتایم فقط یک چیز میخواهم نگیردهرگز ازقلبم امیداستجابت را❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خیلی ممنونم که اطلاعات خوبتونو در اختیارم میزارید🙏فقط یه سوالی الان تو غربالگریهایی که انجام میدن ا ...

نه عزیزم  اصلا مشخص نمیشه  

سن مادرم بالا نبود ولی پدرم نزدیک به پنجاه سال داشت

آره اتفاقا خودمم به همین نتیجه رسیدم.

فقط فقط استرس رو از خودتون دور کنید،اطمینان داشته باشید با اعصاب راحتتر نتیجه کار پنجاه درصد مثبته،چون با استرس و فشار و اضطراب هورمون کورتیزول که کل سیستم بدن رو به هم می‌ریزه و مانع تخمک گذاری میشه ،عوضش با روحیه خوب هورمون اکسی توسین ترشح میشه وفرایند باروری رو سریعتر میکنه،واضح توضیح دادم تا تاثیر استرس رو بدونید

خداروشکر؛من دیر ازدواج کردم و خیلی دوست دارم بچه دار بشم ولی از اینکه بچه مشکل دار بشه می ترسم.

ببین باید با پزشک حتما روندت طی بشه 

مطب پزشک من پر بود از خانومایی که یا نزدیک چهل هستن یا چهل و رد کردن و دکتر میگفت باید چکاب بشین ولی هیچ مانعی وجود نداره و اصلا دلشونو خالی نمیکرد

ننه شه دتر دور/شه کوی کوتر دور/ننه شه طلای دورا/نازدار کیجای دورا/ننه شه کیجا ره خرنه/آسمون ما ره خرنه/شه صوب روجاره خرنه/شه طلاطلا ره خرنه/آننه شه دلخواه دور/ننه پاپلی دور/آ شه دار تتی دور🥰
هیچکس دلش نمی خواد اتفاقات مهم زندگیش دیر اتفاق بیفته،مخصوصا بارداری اما واقعیت اینه که الان شرایط ج ...

میتونم بپرسم چه مدته ازدواج کردی گلم؟

عزیزان نی‌نی سایتی، من درحال حاضر خیلی به دعای شما احتیاج دارم ممنون می شم برام دعا کنید مشکلم حل بشه
کلا سن بالا ریسک بالایی برای بارداری داره ولی الان شرایط یه جوری شده همه تو سن بالا تازه عروسی میکنن ...

عوضش علم و مراقبت های پزشکی هم به همون اندازه پیشرفت کرده نگران نباش ،الان‌چند ساله هستین،؟خداکنه یه دفعه دوقلو حامله شی خیالت راحت بشه  

این روزا از رو  نداری عاشق و معشوق میشن                           من یه لیلی‌میشناسم مهرشو از مجنون گرفت

داییم بعد فوت خانومش رفت زن گرفت داییم ۵۵ساله خانوم که البته دختر ام بود۴۲ساله و یه پسر سریع دنیا آورد تو۴۲سالگی کاملا سالم و زبل فقط پزشکش ریسک نکرد سزارین کرد چون سن بالا بود ریسک بود طبیعی 

قایق ببینیم گریه مان میگیرد...رنگین کمان ببینیم گریه مان میگیرد...پیتزا ببینیم گریه مان میگیرد...رقص ببینیم هم...ترانه ببینیم هم...کورد ببینیم...بلوچ ببینیم...عرب ببینیم...فارس ببینیم هم...زیارت قبول ای چشم های اشک آلود!!!
خیلی ممنونم که اطلاعات خوبتونو در اختیارم میزارید🙏فقط یه سوالی الان تو غربالگریهایی که انجام میدن ا ...

نه اوتیسم از دوسالگی بچه مشخص میشه اصلن از دوران جنینی نمیسه تشخیص داد 

این روزا از رو  نداری عاشق و معشوق میشن                           من یه لیلی‌میشناسم مهرشو از مجنون گرفت