2777
2789
عزیزم من اصفهانم،شما فکر کنم تهرانی درسته؟

عزیزدلم اتفاقا عکس رنگی کامل نشون میده اون توو چه خبره،دوست من فکرشو بکن ۲۰سالش بود و بچه دار نمیشد،با عکس رنگی معلوم شد یکی لوله هاش بستست،با یه لاپاراسکوپی ساده بازش کردن و ماه بعد باردار شد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم من اصفهانم،شما فکر کنم تهرانی درسته؟

آره ماری جون من تهرانم ؛ولی الهی بمیرم برات سقط تو ۴ ماه خیلی سخته من خودم تو ۶ یا ۷ هفتگی سقط داشتم داغون شدم امیدوارم خدابه زودی یه نی نی سالم تو بغلت بزاره عزیز دلم. 

عزیزدلم اتفاقا عکس رنگی کامل نشون میده اون توو چه خبره،دوست من فکرشو بکن ۲۰سالش بود و بچه دار نمیشد، ...

خدا کنه مشکل همین باشه باورت نمیشه چقدر از این عکس رنگی می ترسم ولی به امید بچه آدم حاضره هر دردی رو تحمل کنه.

دختر خاله شوهرم ۴۵سالشه یه دختر ۱۰ساله که دچار صرعه هم داره،ولی رفته دکتر واسه بارداری دوم گفته اگه ...

انشالله همه کسائی که نی نی دوست دارن زودتر به آرزوشون برسن که خیلی سخته هر ماه تلاش و هر ماه ناامیدی.

آره ماری جون من تهرانم ؛ولی الهی بمیرم برات سقط تو ۴ ماه خیلی سخته من خودم تو ۶ یا ۷ هفتگی سقط داشتم ...

فدات شم عزیزم،اره خیلی تلخ و دردناکه،بعد سه ماه داغش هنوز رو دلمه😭😭بمیرم شمام خودت چشیدی طعم فرو ریختن کاخ امید و آرزو رو🥺پس همین که باردار میشی خیلی خوبه عزیزدلم،هیچ نگران نباش،همون تهران دنبال یه دکتر خوب که تخصصش ناباروری یا بارداری پرخطره پیدا کن ،اینجوری خیالت راحتتره

خدا کنه مشکل همین باشه باورت نمیشه چقدر از این عکس رنگی می ترسم ولی به امید بچه آدم حاضره هر دردی رو ...

دوست منم اون موقع میترسید ولی استرسش بدتره،سعی کن آروم باشی ،اینم مثل خیلی کارای دیگه که ادم بخاطر رسیدن به هدفش سعی میکنه سختیشو تحمل کنه عزیزم

مهری جونم ببخشید می پرسم شما چند سالته؟

من عزیزم آذرماه ۳۶سالم تموم میشه،خودم ۷آذر شوهرم ۱۱ آذر،باورت میشه خیلی اتفاقی بچمم ۹/۹/۹۹تاریخ زده بود،ولی دیگه باهامون نموند🥺🥺

ما چندتا دوستیم از ۳۲ تا ۳۷سال،هممون بخاطر ناهنجاری بچه هامون سقط پزشکی داشتیم،حالا یکیمون که ۳۲ سالشه و ۳تا سقط داشته،اخریش توی ۱۹ هفته بارداری بوده،دو روزه فهمیده بارداره،کلی ذوقشو کردیم،ادم عزیزم به امید زندست،استرس دست و پای ادم رو میبنده و رسیدن به نتیجه رو سخت میکنه

من عزیزم آذرماه ۳۶سالم تموم میشه،خودم ۷آذر شوهرم ۱۱ آذر،باورت میشه خیلی اتفاقی بچمم ۹/۹/۹۹تاریخ زده ...

عزیزم،این خیلی خوبه که ۳۶ یالته و سنت بالاتر نیست یکی از دوستای منم تو همین سن باردار شدو الان نی نی نازش تو بغلشه؛از ته دلم برات دعا میکنم به زودی صاحب یه نی نی سالم بشی چون دنیا به ادامه نسل آدمای خوش قلبی مثل تو احتیاج داره🌷❤

عزیزم،این خیلی خوبه که ۳۶ یالته و سنت بالاتر نیست یکی از دوستای منم تو همین سن باردار شدو الان نی نی ...

فدات عزیزم،نظر لطفته،منم آرزو میکنم یه نی نی ناز و سالم خدا بذاره توی بغلت،خدا رو چه دیدی شاید بچه هامون باهم دنیا اومدن🥰، راستشو بخوای منم داغون و ناامیدم یعنی رفتن اون یه طرف وحشت و نگرانی از بارداری بعدی یه طرف،ولی همش میگم اگه استرس داشته باشی نمیذاره بدنت جواب درست بده

فدات عزیزم،نظر لطفته،منم آرزو میکنم یه نی نی ناز و سالم خدا بذاره توی بغلت،خدا رو چه دیدی شاید بچه ه ...

خدا از دهنت بشنوه ماری جونم پس هر موقع باردار شدی خبرشو بهم بده خوشحال می شم❤🍃