سلام دوست عزیز من هم تقریبا همسن وسال شما هستم البته خیلی ساله ازدواح کردم اما چون همسرم بچه نمیخواست به تعویق افتاده البته پارسال سقط داشتم و امسال هم یه آی وی اف ناموفق . شما تا به حال آزمایش ذخیره تخمک داده اید ؟
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
پس انداختن مهم نیست به قول بابام تربیت مهم الان میخای چیرو بگی که سه تا داری هنوز ایشون نداره منم ...
وای عزیزم من اینقدر از این موارد توی نی نی سایت دیدم،مثلا دختره ۱۷سالشه ،۲تا بچه داره،بعدم میاد به دهه هشتادی بودنش افتخار میکنه و به دهه شصتیا میگه میخواستین شماهم زرنگ باشید و ازدواج کنید،به نظر من یه سری ازدواجها ببخشید فقط میشه بهش گفت جفتگیری! ما کم ازدواجهایی نداریم که نسنجیده ان و خود زن و مرد تربیت لازم هستن چه برسه بخوان بچه دار بشن و بچه تربیت کنن
استارتر عزیزم غصه نخور،خیلی از این موارد داریم که سن نسبتا بالا بچه دار شدن،من خودم توی ۳۶سال هستم،۳ماه میش یه سقط توی ۴ماهگی داشتم،بچم جمجمه نداشت و مجبور به سقطش شدم،البته توی این مدت مواردی رو دیدم که مثلا زیر ۲۵سال بودن و مشکلاتی شبیه مشکل بچه ی من داشتن،سن تنها شرط لازم و کافی نیست واسه بارداری سالم،منم یکی دوماه دیگه میخوام اقدام کنم باز،نگرانیمم خیلی زیاده ولی دیگه چاره ای نیست،شمام عزیزدلم از من میشنوی سرچ کن،یکی دوتا دکتر خوب پیدا کن نظرشون رو جویا شو،ببین چی میگن،بهترین راهکار رو انتخاب کن
پس انداختن مهم نیست به قول بابام تربیت مهم الان میخای چیرو بگی که سه تا داری هنوز ایشون نداره منم ...
ناراحت نشو هلنا جون من از این برخوردا زیاد دیدم وبرام عادی شده...اومدم بگم که ۲۸ سال خیلی سن خوبیه که پیگیر شدی امیدوارم هرچه زودتر خبر نی نی دار شدنتو بشنویم؛خیلیا میگن از همون اول نباید وقتمونو تو مطبای دکترای زنان معمولی بگذرونیم و بهترین کار رفتن به مراکز ناباروریه.
استارتر عزیزم غصه نخور،خیلی از این موارد داریم که سن نسبتا بالا بچه دار شدن،من خودم توی ۳۶سال هستم،۳ ...
قربونت برم ماری جون ممنون از انرژی خوبت که این روزا خیلی بهش احتیاج دارم قراره فردا برم عکس رنگی رحم انجام بدم،راستش انقدر دکتر رفتم نمیدونم واقعا کی خوبه و پیش چه کسی باید برم🙁خیلیا میگن مرکز ناباروری مام خوبه...شما دکتر خوب می شناسید؟