2777
2789
نه حاملگی خارج رحم داشتم ، دولتی گفتن لولتو درمیاریم خصوصی در نیاوردن

خب همین باارامش توضیح بده مرداازاین چیزاخبرندادن وهرچی بقیه بگن گوش میکنن منم زایمان اولم پاش کردتویه کفش چون زن داداشم رفته دولتی توهم برومنم نخواستم اوقات تلخی میش بیادرفتم ولی دومی باهزارتادلیل رفتم خصوصی هرکی ازخانوادشم حرف زدخودش جوابش داد

اها شما پس از اونایی که یه کادو برای دیگران میخری میری خودت ازش استفاده میکنی لابد اگه طلاهایی که س ...

😅😅افکارت پوسیده اس

کادویی که برای دیگران میخرم نوش جونشون مال خودشونه

ولی چیزی که برای زندگیم خرج بشه مثل طلا برام اهمیت نداره 

من ۹_۹_۹۹ بیمارسنان مورد علاقم  مشغول بکارم😍😍دوستان من ازمون علمی قبول شدم و مصاحبه مونده که احتمالا ۵یا ۶ ماه طول بکشه،جوابش بیاد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اها شما پس از اونایی که یه کادو برای دیگران میخری میری خودت ازش استفاده میکنی لابد اگه طلاهایی که س ...

حالا ببین شوهر من چی کرد، اون طلا ها رو کرد ی سرویس عروسی بهم داد اون سرویسم عیدی آورد ببین چطور سو استفاده کرد الانم میگه مال خودمه خودم برات خریدم

دقیقا منم همینو میگم ، من عمل سختی داشتم باید میرفتم زیر دست دکتر اصلی اما این میگه دولتی عمل میکردی ...

دوتایی دارید زندگیتون خراب میکنید

وقتی با شوهرت میرفتی دکتر و میفهمید بیمارستان دولتی لوله درمیارن و دیگه پدر نمیشه، صد میلیون هم خرج میشد با جون و دل میداد

من ۹_۹_۹۹ بیمارسنان مورد علاقم  مشغول بکارم😍😍دوستان من ازمون علمی قبول شدم و مصاحبه مونده که احتمالا ۵یا ۶ ماه طول بکشه،جوابش بیاد
😅😅افکارت پوسیده اس کادویی که برای دیگران میخرم نوش جونشون مال خودشونه ولی چیزی که برای زندگیم خر ...

عزیزم منم با کمال میل دادم اما منت عملمو گذاشت سرم منم گفتم پس اون همه طلا دادم هیچی؟؟

دوتایی دارید زندگیتون خراب میکنید وقتی با شوهرت میرفتی دکتر و میفهمید بیمارستان دولتی لوله درمیارن ...

بهش گفتم حرفمو قبول نداره، اونجا بیمارستان زنان بود نمیشد شوهرم بیاد 

عزیزم منم با کمال میل دادم اما منت عملمو گذاشت سرم منم گفتم پس اون همه طلا دادم هیچی؟؟

😥

بهش گفتم حرفمو قبول نداره، اونجا بیمارستان زنان بود نمیشد شوهرم بیاد 

میشد کاری کرد که منوجه بشه مطب دکتر میرفتید

الان دیگه غصه خوردن فایده نداره،برای اینده برنامه ریزی درست بکن و این مشکلات ریشه کن بشه

خوشبخت باشی عزیزم😘

😥

ی فندک خریدم ۱۳ تومن بعد چند ماه خراب شده چند تا کیک برام خرید گذاشتم یخچال ماه رمضون نشد بخورم بوی یخچال گرفت خراب شد این دوتا رو میدونی چند بار بهم گفت؟ تو باشی یاد گذشت هات نمیفتی؟؟

میشد کاری کرد که منوجه بشه مطب دکتر میرفتید الان دیگه غصه خوردن فایده نداره،برای اینده برنامه ریزی ...

خارج رحم نمیشه تعلل کنی که بری بیرون آقا بشنوه چون هر آن لوله میترکه 

ی فندک خریدم ۱۳ تومن بعد چند ماه خراب شده چند تا کیک برام خرید گذاشتم یخچال ماه رمضون نشد بخورم بوی ...

چرا خیلی سخته تو زندگی این همه حرف بشنوه ادم درکت میکنم

ولی مدیریت کن سیاست به خرج بده که این حرفا تموم بشه

خارج رحم نمیشه تعلل کنی که بری بیرون آقا بشنوه چون هر آن لوله میترکه 

بله میدونم عزیزم

تازه فهمیدم خسیسه 😢😢

بنظرم هر خسیسی یکم خرج کنه عادت میکنه شما هم یکم خرجت زیاد کن،،البته بدون دعوا