2777
2789

این اخلاق همه مردای ایرانیه طلایی که خودشون بخرن چ زود چ دیر چ بگن چ نگن واسه اوناست چون اونا خریدن هرجا گیر کنن میگن طلا هرجا لازم باشه اول از همه طلا قیمت بره بالا بره پایین اونا امار گرم طلاهارو دارن حتی اختیار ندارید یک گرم بفروشید.پس سیاست داشته باشید بگید بهم تو مناسبتا و کلا پول بده که خودم به سلیقه خودم چیزی بگیرم بعد برید باهمون پول یا سکه بگیرید حالا هرنوعی یا طلا اونم دهنشو ببندید که همه رو خودم خریدم یا داشتم تو که نخدیدی پس طلاها مال خودمه

منم همین عقیده رودارم شوهرم لازم داشت بادل وجون بهش دادم طلاواسه همین موقع هاس دیگه سرتون سلامت باشه

اخه درد میدونی چیه؟ اینه مواخذم میکنه میگه چرا بیمارستان خصوصی عمل کردی منم گفتم پس اون همه طلا دادم هیچی؟؟ اونم گفت مال خودم بوده

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم شما پشت شوهرت تباشی کی باشه؟

ماهایی ک طلا دادیم مگه زندگی نکردیم؟

زندگی که همه چیش طلا نیست 

ایشالله بهترازینایی ک دادیو برات میخره بخاطر طلا زندگیو ب کامتون تلخ نکن

تاریخ شروع رژیم1402/01/25 وزن شروع80🤗۷۸.۶۵۰🤗
منظورم بد متوجه شدید ی چیز دیگه ای هم که هقت مگهدفقط عروس ازدواج میکنه که هدیه به عروس باشه؟؟ زندگ ...

هدیه هایی که فامیل دادنو نگفت ،اوناییی که شوهرش خریده براشو میگه

انصاف نیست یکبار به دنیا آمدن واین همه مردن..
به شرط اینکه زبونشون کوتاه باشه و قدر دان باشند

خب اگرمن مدام بخوام به روش بیارم هم ازچشمش میفتم همم صددرصدهمین جواب میشنوم پس باخوشحالی میدم که بعدپول دستش اومد بیشترش بخره ازاون روز که دادم چندبارگفته خداکنه زودترپول دستم بیاد ازشرمندگیت دربیام

هدیه هایی که فامیل دادنو نگفت ،اوناییی که شوهرش خریده براشو میگه

مبخوای درک نکنی حرفم ...منم وقتم از سر راه نیاوردم

من ۹_۹_۹۹ بیمارسنان مورد علاقم  مشغول بکارم😍😍دوستان من ازمون علمی قبول شدم و مصاحبه مونده که احتمالا ۵یا ۶ ماه طول بکشه،جوابش بیاد
مال جفتتونه عزیزم مگه پولش برد خرج خانوادش کرد؟مسلما مال زندگیتون خرج کرده خواهراشم اگر بخوان خرج ...

ن من قبول ندارم طلا واس زنه ، وقتی من حرف نمیزنم اونم یه خرید ۱۳ تومنی رو میکوبه سرم منم مجبورم طلاهامو بکوبم سرش

ن من قبول ندارم طلا واس زنه ، وقتی من حرف نمیزنم اونم یه خرید ۱۳ تومنی رو میکوبه سرم منم مجبورم طلاه ...

صلاح ملک خویش خسروان دانند

زمدگیتون سر چیزایی که ارزش نداره زهر کنید عزیزم

من ۹_۹_۹۹ بیمارسنان مورد علاقم  مشغول بکارم😍😍دوستان من ازمون علمی قبول شدم و مصاحبه مونده که احتمالا ۵یا ۶ ماه طول بکشه،جوابش بیاد
ن من قبول ندارم طلا واس زنه ، وقتی من حرف نمیزنم اونم یه خرید ۱۳ تومنی رو میکوبه سرم منم مجبورم طلاه ...

دوتایی دارین تیشه میزنین به ریسه زندگیتون یکیتون بایدسر عقل بیادزندگی که تلافی کردن نیست دوبارسکوت کنی دفعه بعدخودش شرمنده میشه تجربه کردم که میگم

مبخوای درک نکنی حرفم ...منم وقتم از سر راه نیاوردم

اها شما پس از اونایی که یه کادو برای دیگران میخری میری خودت ازش استفاده میکنی لابد

اگه طلاهایی که سرعقد فامیل بهشون میدادن مال هردوشونه ،اما ااینی که شوهرش خریده مال عروسه

انصاف نیست یکبار به دنیا آمدن واین همه مردن..
اخه درد میدونی چیه؟ اینه مواخذم میکنه میگه چرا بیمارستان خصوصی عمل کردی منم گفتم پس اون همه طلا دادم ...

تو ام بگو تو ماله کی هستی ؟مال من پس در نتیجه مال من بود بعدم برو لپشوبکش😂😂