2777
2789
😅😅افکارت پوسیده اس کادویی که برای دیگران میخرم نوش جونشون مال خودشونه ولی چیزی که برای زندگیم خر ...

افکار اون زناییی پوسیدست که برای شوهرای قدرنشناسشون مثله مادربزرگای قدیم حاضرن جونشونم بدن😂😂😂😂 شوهری که حاضر  نیس برای زایمان بچه خودش پول خرج کنه،باید هیچی بهش نداد

انصاف نیست یکبار به دنیا آمدن واین همه مردن..
بنظرم هر خسیسی یکم خرج کنه عادت میکنه شما هم یکم خرجت زیاد کن،،البته بدون دعوا

بخدا من خیلی جاها گذشت کردم خرید عروسی نکردم اما دیدم خرج عملم ب چشمش اومد دلم شکست.. درصورتی که داره

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بخدا من خیلی جاها گذشت کردم خرید عروسی نکردم اما دیدم خرج عملم ب چشمش اومد دلم شکست.. درصورتی که دار ...

الهی چقدر از اولش بی سیاست بودی

من ۹_۹_۹۹ بیمارسنان مورد علاقم  مشغول بکارم😍😍دوستان من ازمون علمی قبول شدم و مصاحبه مونده که احتمالا ۵یا ۶ ماه طول بکشه،جوابش بیاد
اون موقع نداشت اما الان داره

زن کم خرج بی ارج

اون موقع باید بهش میفهموندی که الان بدونه خرج کنه

من ۹_۹_۹۹ بیمارسنان مورد علاقم  مشغول بکارم😍😍دوستان من ازمون علمی قبول شدم و مصاحبه مونده که احتمالا ۵یا ۶ ماه طول بکشه،جوابش بیاد