دوستتونم مدیر استارتر عضویت: 1399/04/27 تعداد پست: 1488 عنوان طلامو دادم ب شوهرم 284 بازدید | 50 پست الان میگه طلای عروسیت بوده خودم خریدم برات ب خودم دادی منظورش اینه مال تو نبوده 1399/04/27 | 23:55 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
درجستجوآرزوهام عضویت: 1399/02/11 تعداد پست: 18844 والا منم که خانومم با شوهرت موافقم میدونم الان خفم میکنن ولی خودش خریده دیگه ما جفتتون بوده من ۹_۹_۹۹ بیمارسنان مورد علاقم مشغول بکارم😍😍دوستان من ازمون علمی قبول شدم و مصاحبه مونده که احتمالا ۵یا ۶ ماه طول بکشه،جوابش بیاد
دوستتونم مدیر استارتر عضویت: 1399/04/27 تعداد پست: 1488 والا منم که خانومم با شوهرت موافقم میدونم الان خفم میکنن ولی خودش خریده دیگه ما جفتتون بوده یعنی مامانمم بیاد طلای سر عقدمو پس بگیره؟ چون خودش خریده؟
morvaridbanooo عضویت: 1397/05/09 تعداد پست: 18304 والا منم که خانومم با شوهرت موافقم میدونم الان خفم میکنن ولی خودش خریده دیگه ما جفتتون بوده یعنی چی ،هدیه بوده ،مگه هدیه مال چن نفره؟؟؟ انصاف نیست یکبار به دنیا آمدن واین همه مردن..
درجستجوآرزوهام عضویت: 1399/02/11 تعداد پست: 18844 یعنی مامانمم بیاد طلای سر عقدمو پس بگیره؟ چون خودش خریده؟ طلا کادو برای جفتتون بوده مگه فقط شما ازدواج کردی کادو برای جفتتون بوده دیگهمنم میگم طلاهایی که میگی همسرت گرفته ازت فقط مال شما نبودهبابا زندگی مشترک کنار بیاید باهم من ۹_۹_۹۹ بیمارسنان مورد علاقم مشغول بکارم😍😍دوستان من ازمون علمی قبول شدم و مصاحبه مونده که احتمالا ۵یا ۶ ماه طول بکشه،جوابش بیاد
پرین96 عضویت: 1396/06/24 تعداد پست: 10331 یعنی مامانمم بیاد طلای سر عقدمو پس بگیره؟ چون خودش خریده؟ اینو به شوهرت گفتی؟
ننس عضویت: 1399/01/24 تعداد پست: 3309 یعنی مامانمم بیاد طلای سر عقدمو پس بگیره؟ چون خودش خریده؟ منم همین عقیده رودارم شوهرم لازم داشت بادل وجون بهش دادم طلاواسه همین موقع هاس دیگه سرتون سلامت باشه
پرین96 عضویت: 1396/06/24 تعداد پست: 10331 یعنی مامانمم بیاد طلای سر عقدمو پس بگیره؟ چون خودش خریده؟ بگو جهیزیه رو هم پس بگیره
دوستتونم مدیر استارتر عضویت: 1399/04/27 تعداد پست: 1488 طلا کادو برای جفتتون بوده مگه فقط شما ازدواج کردی کادو برای جفتتون بوده دیگه منم میگم طلاهای ... آبجی های خودش بعد ۱۲ سال طلا ندادن ب شوهر حالا ک من دادم شد مال خودش؟
درجستجوآرزوهام عضویت: 1399/02/11 تعداد پست: 18844 یعنی چی ،هدیه بوده ،مگه هدیه مال چن نفره؟؟؟ منظورم بد متوجه شدیدی چیز دیگه ای هم که هقت مگهدفقط عروس ازدواج میکنه که هدیه به عروس باشه؟؟زندگی مشترک من و تو نداره این درک کنیم انقدر طلاق نیست بخدا من ۹_۹_۹۹ بیمارسنان مورد علاقم مشغول بکارم😍😍دوستان من ازمون علمی قبول شدم و مصاحبه مونده که احتمالا ۵یا ۶ ماه طول بکشه،جوابش بیاد
دخترک_مامانی عضویت: 1397/04/14 تعداد پست: 1247 منم همین عقیده رودارم شوهرم لازم داشت بادل وجون بهش دادم طلاواسه همین موقع هاس دیگه سرتون سلامت باشه به شرط اینکه زبونشون کوتاه باشه و قدر دان باشند
درجستجوآرزوهام عضویت: 1399/02/11 تعداد پست: 18844 آبجی های خودش بعد ۱۲ سال طلا ندادن ب شوهر حالا ک من دادم شد مال خودش؟ مال جفتتونه عزیزممگه پولش برد خرج خانوادش کرد؟مسلما مال زندگیتون خرج کردهخواهراشم اگر بخوان خرج زیاد بکنن مطمعن باش میفروشن من ۹_۹_۹۹ بیمارسنان مورد علاقم مشغول بکارم😍😍دوستان من ازمون علمی قبول شدم و مصاحبه مونده که احتمالا ۵یا ۶ ماه طول بکشه،جوابش بیاد