2777
2789
عنوان

با این آدم زندگی میکنین؟

| مشاهده متن کامل بحث + 886 بازدید | 78 پست
عزیزم یعنی از اون همه امکانات برای بچه ت میگذری؟ فرض کن خدا نکرده زندگی شما باشه حاضری بچه با مادر ...

به نظر من میشه باهاش زندگی کرد

بچه هم پدر میخاد هم مادر

خیانت هم خدارو چه دیدی شاید از سرش افتاد(البته چون میگی خیلی ب حرف زنش گوش میده و اخلاقش خوبه میگم)

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فقط همون قسمت كه اجازه نميده تنها بيرون برم واسم كافيه كه تحمل نكنم و بزارم برم

اما اگر انقدر احمق باشم كه تو اين زندگي بچه اورده باشم مجبورم تحمل كنم چون خودم گند زدم حالا بايد پاي اشتباهم بمونم

زهره خانمي ام با عضويت ٩٤بازم تركيدم 

زندگی با این مرد یعنی خیانت به خودتون و روحتون ..یعنی هیچ ارزشی واسه شخص خودت قایل نیستی

ﮔﺎﻫ ﮕﺎﻫﯽ ك ﺩﻟﻢ ﻣﯿﮕﯿﺮﺩ،ﺑﻪ ﺧﻮﺩﻡ ﻣﯿﮕﻮﯾﻢﺩﺭ ﺩﯾﺎﺭﯼ ك ﭘﺮ ﺍﺯ ﺩﯾﻮﺍﺭ ﺍﺳﺖ،ﺑﻪ ﮐﺠﺎ ﺑﺎﯾﺪ ﺭﻓﺖ؟ﺑﻪ ك ﺑﺎﯾﺪ ﭘﯿﻮﺳﺖ؟ﺑﻪ ك ﺑﺎﯾﺪ ﺩﻝ ﺑﺴﺖ؟ﺣﺲ ﺗﻨﻬﺎﯼ ﺩﺭﻭﻧﻢ ﮔﻮﯾﺪ:ﺑﺸﮑﻦ ﺩﯾﻮﺍﺭﯼك ﺩﺭﻭﻧﺖ ﺩﺍﺭﯼ؛ﭼﻪ ﺳﻮﺍﻟﯽ ﺩﺍﺭﯼ؟ﺗﻮ خدا  ﺭﺍ ﺩﺍﺭﯼ،ﻭ 'ﺧﺪﺍ،ﺍﻭﻝ ﻭ ﺁخر ﺑﺎ ﺗﻮﺳﺖ🌱 ›
به نظر من میشه باهاش زندگی کرد بچه هم پدر میخاد هم مادر خیانت هم خدارو چه دیدی شاید از سرش افتاد(ا ...

ببینید با این مرد بچه خوشبخت میشه

چون پدرومادر باهم دعوا ندارن

ولی زن نابود میشه

ولی واقعا ادم نمیدونه کدوم مصلحته

خیانت آره مشکلی ندارم ولی بخواد جلوی کار و درس و هدفها شخصیمو بگیره اصلا نمی تونم

منم

جهاني دروغ يه دنيا غروب يه درد عميق يه تيزي تيغ يه قلب مريض يه اه غليظ يه دنيا محالو تو سينم گذاشتي رفيقم کجايي دقيقا کجايي تو بي من کجايي يه دنيا غريبم کجايي عزيزم بيا چشامو تو چشات بريزم نگو دل بردي خداي نکرده ببين خواب چشات با چشام چي کرده همه جارو گشتم کجايي عزيزم بيا رگامو تو خونت بريزم بيا روتورو کن منو زيرو کن بيا تا که زخمامو يه جوري روفوع کن عزيزم کجايي دقيقا کجايي تو بي من کجايي

خیانت😐☝️

از آن روزی ک خوردم سیب زمینی 😋دیگ دلم نیومد نخورم 😈انقد خوشم میاد وقتی روی اون زنگوله بغل علامت میاد میام میبینم لایک خوردم 😁وقتی ببینم ریپ کردین ذوق میکنم 😈انگا کلی سیب زمینی سرخ کرده گذاشتن جلوم😁 شمارو ب خدامیشع لطفا برای حل مشکلاتم و خونه دار شدنم یه صلوات مهمونم کنید 💛اللهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم 💕نفس باد صبا مشک فشان خواهد شد 🍫آدم پیر به یکباره جوان خواهد شد 🍫نمدونم چ ربطی داره ولی گفتم شاید درس عبرتی بشه برای ایندگان🙄😜
عزیزم یعنی از اون همه امکانات برای بچه ت میگذری؟ فرض کن خدا نکرده زندگی شما باشه حاضری بچه با مادر ...

نمیدونم بچه ندارم من اما اگه داشتم خب بیشتر به فکر بچم بودم تا خودم مطمئنم اما بدون بچه بی قید شک طلاق میگرفتم

ببینید با این مرد بچه خوشبخت میشه چون پدرومادر باهم دعوا ندارن ولی زن نابود میشه ولی واقعا ادم ...

برای بچه هم پدر خوبیه؟ بچه دختره یا پسر؟ چند سالشه؟

ممکنه بزرگتر که شد برای اون هم محدودیت قایل بشه؟