2777
2789
عنوان

با این آدم زندگی میکنین؟

| مشاهده متن کامل بحث + 886 بازدید | 78 پست

اسی جان امیدوارم زودی مشکلت حل شه

۹/۹/۹۹بهترین اتفاق زندگیم افتاد .....😍😍😍عاشق داداشیمم  که تو تمام مراحل زندگی دستمو گرفت ..همراهم بود ....بهم ثابت کرد که هنوزم مرد خوب وجود داره ...داداشی یه دنیا دوستت دارم ...مرد ترینی

گاهی آدم مجبوره باز این خوبه من میشناسم طلا که اصلا طفلک نداره لیاس درست حسابی نداره مدام پدرمادرشو فحش میده تعصبی هست وخیلی عصبانی وبددهن خیانتم کرده اما زنش انقدربدبخته که نمیره درحالی که پدرش وضعش خوبه امامیگه پیرن برم سرافکنده میشن بخدا ازهرلحاظ هم مرده سره فقط یکم قیافه مرده خوبه من دیدم که مونده میگه مجبورم وقتی رفتارای مامان باباشو دیدم باهمه عشقشون طلاق واسشون تابوئه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوب بود بنظرتون پس اونارو برای چی فراهم میکنه

نمیدونم من در اطراف ام مواردی رو دیدم مثلا مرده فقط از اون جهت خانمش انتخاب خانواده اش بود همه چی براش تامین میکرد اما خیانت میکرد . یا صرفا به خاطر اون اسم تو اون شناسنامه که میاد مثلا فکر میکنن تنها وظیفه مرد تامین مالی و مادیه نمیگن زن نیاز های روحی و معنوی هم داره که تامین اونا واجبتره

اتفاقا به نظر من بخاطر بچه هم که شده باید زندگی رو ترک کرد! البته اگه پیش خودت بمونه! داشتن پدری که ...

عزیزم یعنی از اون همه امکانات برای بچه ت میگذری؟

فرض کن خدا نکرده زندگی شما باشه

حاضری بچه با مادر بمونه با امکانات کم

ولی خونه پدر با امکانات زیاد

تو خونه هم دعوا نباشه

به هیچچچچچ عنوان 

خیانت برام قابل تحمل نیس

نازنیڹ زهـرا هستمـ😎..میشہ واسہ همسنگرهاے همسرمـ یہ صلواتـ بفرسے آبجے؟❤🙏...خوشحال باش بانو تو برگزیده ے حضرتـ زهرایے تو انتخابـ شده ے مادرساداتے انتخابتـ ڪردڹ براے حجابـ براے نجابتـ😍❤ با حجابتـ لبخنــد رو به لبـ هاے مہدے زهـراس بیار خواهری باشہ؟😊 مڹ عاشقـانہ رهبرمـ رو دوستـ دارمـ و بہ وجودشوڹ افتخار میڪنمـ(امامـ خامنہ اے❤)سربازے رو از ذوالفقار علے یاد بگیریمـ(شہید حاج قاسم سلیمانے)😊!! چشمـ دشمنانشوڹ ڪـــوووور😌.... مجنـــــوڹ العبــــــاس ام😍🙋 ڪربلاے بہشتـ مڹ در زمینہ... 😍😢
عزیزم یعنی از اون همه امکانات برای بچه ت میگذری؟ فرض کن خدا نکرده زندگی شما باشه حاضری بچه با مادر ...

اخه به چه دردی میخوره این زندگی

مادر خونه رو گروگان گرفته

فداکاری به چه قیمت دختر خوب

به ارزوی چندین سالم رسیدم❤️ ۹۹/۹/۹
عزیزم یعنی از اون همه امکانات برای بچه ت میگذری؟ فرض کن خدا نکرده زندگی شما باشه حاضری بچه با مادر ...

عزیز جان میگم که باید تو شرایط بود و تصمیم گرفت یه تصمیم عاقلانه. ولی همیشه داشتن امکانات بهترین چیز برای بچه نیست

همه‌ی ما فقط حسرت بی‌پایان یک اتفاق ساده‌ایم که جهان را بی‌جهت یک‌جور عجیبى جدی گرفته‌ایم!

مگه آوردتت اسیری😑 این اوصافی ک تو گفتی اتفاقا نشون میده ک هیچ چیزی واست فراهم نمیکنه حق تحصیل و اشتغال دیگه از سطحی ترین نیازهای هرآدمیه عزیزم

اگه من همش می رقصم اگه من همیشه مستم از کار دنیا می ترسم😄
درسته بنظرتون الویت بچه هست یا زن

ببین عزیزم اگه میتونی خونه بنامت بزن

هرچی داره ازش بگیر حداقل میمونی چیز گنده ازش بگیر

نه چیزای الکی تا میتونی ازش استفاده کن بعد بندازش سطل زباله

با نهایت احترام این مرد نیست خود شیطانه

به ارزوی چندین سالم رسیدم❤️ ۹۹/۹/۹