2777
2789
عنوان

با این آدم زندگی میکنین؟

| مشاهده متن کامل بحث + 886 بازدید | 78 پست

فعلا میموندم اون چون خودش خرابکاره نمیذاره خانم تنها بیرون بره بعد از مدتی بیخیال میشه بچه هم که یکم بزرگتر بشه این مشکل حل میشه فعلا هم خانم یکی دوسالی با بچه مشغوله اگه سطح تحصیلات خیلی پایین نباشه و یه حد معقولی باشه فعلا کوتاه میام نه اینکه زیر دیپلم باشم ولی با خیانت نمیدونم چقد دووم بیارم شاید بعد بچه دیگه تکرار نکنه و اوضاع خوب بشه ولی اگه دایمی باشه نمیتونم صبر کنم تا پیر بشه از شر و شور بیفته

بله عزیزم

وای خدا چه وحشتناک باردار هم هست .ببین منم مثل خواهرت خیانت دیدم بچه دارم اما آدم دیگه یاااادش نمیره .خواهرت قراره یکبار زندگی کنه بچه هم بیاد ممکنه شرایط بهتر بشه.امااا خواهرت باید هدفمند پیش بره .اینکه بگه برو زن صیغه  کن واینا اشتباهه محضه.نه اتفاقا باید مجبورش کنه چیزی به نامش کنه یااا حداقل تا میتونه پول ازش جمع کنه طلا و...یواشکی پس انداز داشته باشه حساااابی.توی ظاهر معمولی زندگیشو کنه.بزار شوهره درظاهر بترسه حداقل توی روش صیغه نکنه خواهرت دیونه میشه.فقططط پول جمع کنه دراینده بخواد تصمیمی هم بگیره پشتش محکم باشه.بگو هی وام خونگی بنویس وطلا بخرر.حیف که ۴ماهش هم شددده البته حکمت خدا هم هست شاید یه بار واسه همیشع آدم شد.میشه یه سوال کنم اینسری چی دیده؟؟واکنش شوهرش چیه بخاطراینکه تجربشو دارم میپرسم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای خدا چه وحشتناک باردار هم هست .ببین منم مثل خواهرت خیانت دیدم بچه دارم اما آدم دیگه یاااادش نمیره ...

ممنون عزیزم 

بازم توی گوشیش دیده باهمون خانم چت کردن

یادش رفته پاک کنه

شوهرشم اعتراف کرده نمیتونه از خانم فلانی دست بکشه

گفته الان رابطه م فقط در حد چت هست

بخاطر بچه نمی موندین؟

نه چون تحمل ندارم تمام جوانی من بره ولی اقا هر بار دنبال یکی دیگه باشه

سلام عزیزان با فروش انواع کتابهای درسی،کمک درسی،کودک، تخصصی و...با ۲۰ درصد تخفیف در خدمتتون هستم.لطفا هر درخواستی که دارید توی تاپیکم  اعلام کنید در مورد کتابهای درسی سال و رشته تون رو بفرمایید.✨🌱