2777
2789
عنوان

با این آدم زندگی میکنین؟

| مشاهده متن کامل بحث + 886 بازدید | 78 پست

این مدل تاپیکا که راجع به خواستگار نظر میگیرن یعنی واقعا معیار خودشون نمیدونن تا پیک میزنن ..اسی منظورم شما نیستی ناراحت نشی

۹/۹/۹۹بهترین اتفاق زندگیم افتاد .....😍😍😍عاشق داداشیمم  که تو تمام مراحل زندگی دستمو گرفت ..همراهم بود ....بهم ثابت کرد که هنوزم مرد خوب وجود داره ...داداشی یه دنیا دوستت دارم ...مرد ترینی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پروفایلت خودتی؟

نه گلم

۹/۹/۹۹بهترین اتفاق زندگیم افتاد .....😍😍😍عاشق داداشیمم  که تو تمام مراحل زندگی دستمو گرفت ..همراهم بود ....بهم ثابت کرد که هنوزم مرد خوب وجود داره ...داداشی یه دنیا دوستت دارم ...مرد ترینی

اسی خودت تصمیم بگیر ببین کدوم کار صلاحه

خیلی خوشگله 😁

بله 😊

ن متاسفانه

خیانت یجور اهانته و حتی اگه از لحاظ مادی ام ساپورتم کنه حس میکنم خرم میکنه 

عضوشدن توی نی نی سایت برام مثل ی چالش شخصی هستش!چون اینجا طرزفکرایی و میبینم ک منو ب ستوه میارن اما با خودم شرط کردم که به وسیله این سایت صبرمو ببرم بالا و جواب هرچیزی و ندم و پرخاش نکنم!🙂😁تجربه های بقیه هم برام جالبن!خودم جای اونا میزارم و خیال بافی میکنم که اگه جای اون طرف بودم چیکار میکردم🧐🤔دوستون دارم بوس ب همتون ب خصوص آبانیاو ب جز برادرای سایت😁😁😁
عزیزم بخاطر بچه پرسیدم

گلم منظورم شما نیستی ...ببین خشگلم بشین فکر کن ببین آینده شما با این آقا روشنه؟ببین خوشبخت میشی کنارش؟

بچه هم دارن البته منظورم اینه بخاطر بچه می مونید یا میرید

اتفاقا به نظر من بخاطر بچه هم که شده باید زندگی رو ترک کرد! البته اگه پیش خودت بمونه! داشتن پدری که فقط از لحاظ وراثت و ژنتیک پدرت باشه ولی اصول اخلاقی رو بلد نباشه بزرگ شدن تو محیطی که تنش و ناراحتی باشه نتیجه اش چی میشه؟! 

البته بازم خیلی اما و اگر و شرایط پیش میاد اگه قراره فداکاری کنی حداقل باید عقلانی فداکاری کنی!

همه‌ی ما فقط حسرت بی‌پایان یک اتفاق ساده‌ایم که جهان را بی‌جهت یک‌جور عجیبى جدی گرفته‌ایم!