2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اینم ساعت من ده سال پیش خریدم قدیمی شده 😅

اتفاقاخیلی زیباس ازدستش ندی

گلسین! تسلی وئرمسین واخت اوزانماسین   گلسین! بوندان آرتیق داهاجانیم یانماسین  گلسین! اونون یئری اولونجه منیم یانیمدیر     گلسین! اونامندن باشقاسی توخونماسین  گلسین ! اوز_اوزه دایاناق هئچ دانیشماسین  گلسین!+ اونون یئری اولونجه منیم یانیمدیر🦋🍃🍀
اینم ساعت منه عکس از نزدیک تر ندالم‌

یکمی شبیه مال منه

اگه از پستم خوشت اومد.اگه دوستداشتی⁦☝️⁩یدونه صلوات لطفا😚مشکل خانوادگیمون حل شه🥺.                                                                                                                    میگم اگه من بیشتر از یکماه نیومدم سایت بدونید 100٪ مُردم🤭 برام فاتحه بفرستین😁🥰
اتفاقاخیلی زیباس ازدستش ندی

قابل نداره 

چشمات زیباس چشم ‌

خودم تنوع طلب نیستم 

اساسا یه چیزی که نو باشه نگه داری میکنم 

مد برام مهم نیس زیاد 

خدایا شکرت بخاطر بچه سالمم🌹🙏🏻❤️
😐😐😐😐ارهههه منم دیدمش خیلیییی خوشگلههههه😐😐😐 گلم نفسم عشقم عجیجم چشم خمار جیگر تودل برو وقتی ع ...

من خودم نت ندارم با نت گوشی آبجی ام اومدم ضعیفه عکسها نمیاد

من😅

اگه از پستم خوشت اومد.اگه دوستداشتی⁦☝️⁩یدونه صلوات لطفا😚مشکل خانوادگیمون حل شه🥺.                                                                                                                    میگم اگه من بیشتر از یکماه نیومدم سایت بدونید 100٪ مُردم🤭 برام فاتحه بفرستین😁🥰

همه گذاشتن جز اسی

ابجی اگه دوست داشتی یه انرری مثب برام بزار مرسی 🍫🍓https://harfeto.timefriend.net/238597945 لینک نیومد کافیه کپی و داخل گوگل سرچش کنی 🍫🍓    بلا خره یه روز این اتفاق افتاد99.9.9 😍😍😍😍😍     یه صلواتم به اقا امام حسین بفرست بی زحمت🍓🍫