2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دختر آبجیم

فک کنم گرون باشه ن؟

نمیدونم شایدم ب باقی چیزات نمیخوره 

ولی درکل زشت نیس

ی خانوم متاهل دی ماهی فوق العاده شیطون و زبون دراز و رُک😐که عاشق دُخمله👧کابرای عزیز خواهش میکنم وقتی تاپیک میزنین ول نکین برین به امون خدا و هشتا درمیون جواب بدین ما مسخره شما نیستیم🤪هرکسی پست رو میخونه بجای لایک پاسخ بده اگ حرفی هست😘 ظهور آقامون و خوشبختی هممون اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل الفرجهم🤲

استارتر کجایی دقیقا کجایی

کجایی تو بی ساعت تو بی ساعت کجایی

غم جمعه عصرو غریبی بی ساعتی و یه دنیا کاربرو سرکاررررر گذاشتی

ی خانوم متاهل دی ماهی فوق العاده شیطون و زبون دراز و رُک😐که عاشق دُخمله👧کابرای عزیز خواهش میکنم وقتی تاپیک میزنین ول نکین برین به امون خدا و هشتا درمیون جواب بدین ما مسخره شما نیستیم🤪هرکسی پست رو میخونه بجای لایک پاسخ بده اگ حرفی هست😘 ظهور آقامون و خوشبختی هممون اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل الفرجهم🤲
گفتی عصر جمعه یهو دلم گررفت    

عزیزمممم

من همیشه خدا عصر جمعه حالم خرابه

آره البته قیمت نگفتن بنده خداها  ممنون

حساس نباش قشنگه بخدا

مبارک باشه انشالا بهترین ساعتای عمرتون رو باهاش شمارش کنین

استارتر کجایی دقیقا کجایی کجایی تو بی ساعت تو بی ساعت کجایی غم جمعه عصرو غریبی بی ساعتی و یه دنیا ...

فقط یه دنیا کاااااارو بگوووو 

من رفتم 

لحظه ها و ساعتتاتون شیرین 😉

" اللهم عجل لولیک الفرج "