2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وسط و بعد غذا مایعات نخور، بالش خیلیییی بلند و شیب دار بذار، نوشابه های گازدار ممنوع! بین خواب و غذا حتما یکساعت فاصله، عسل درمانی هم خوبه چهل روزه عسل درمانی کن، عسل خوب و اصل بگیر و صبح ناشتا و شب قبل خواب یک قاشق بخور و بعد از چند روز نتیجه شو ببین

از همه بانوان سرزمینم میخواهم که مستند انقلاب جنسی را حتما تماشا کنند👌

بعد غذا ابو ماست نخورتا یکساعت دراز نکش سبزی خوردن میوه هایی مثل پرتقال کیوی مضره برات کلن خام خواری خوب نیس غذاهای پرچرب روغنی 

در یک شب از شب های زیبا خدا تورا در دستانمان قراررداد و مارو لایق تو دانست از ان پس تو به زندگیمان رنگ ومعناو مفهوم دادی...پسرمون دارا عشق زندگیه مامانو باباش   یه مردادیه جذاب   

شکلات تلخ، قهوه، چیزای شیرین، و خیلی ترش و شور نخور، چای و دمنوش داغ نخور، ناشتا قرص پنتوپرازول میخوردم من، بعد نیم ساعت صبحونه، چیزای روغنی نخور، میوه های اسیدی سعی کن نخوری، موز خیلی خوبه واست، بین غذا اب نخور، خواستی بخوری نیم ساعت قبل غذا، و دو ساعت و نیم بعد غذا، بعد هر وعده غذایی دراز نکش تا دو ساعت، آدامس هم خوبه واست، البته نعنایی نباشه، طالبی و خربزه هم خوبن واست، غذا رو هم سعی کن خیلی زیاد تا جایی که کامل سیر شی نخوری اندازه چند قاشق یا چند لقمه بذار بمونه، نه تو ظرفتا، منظور کمتر از قبله، پرخوری نکن، لباس و شلوار تنگ نپوش، چیزای آبکی هم واست خوب نیست، عزیزم امیدوارم تونسته باشم راهنماییت کنم، من با این روش خدا رو هزاران مرتبه شکر خوب شدم.....

بعد غذا ابو ماست نخورتا یکساعت دراز نکش سبزی خوردن میوه هایی مثل پرتقال کیوی مضره برات کلن خام خواری ...

والا لبنیات و نون اصن نمیتونم بخورم دیگ اخه ادم صبحونه چی بخوره خب. فقط برنج و مرغ اوکی هس خسته شدم دیگ