2777
2789
سلام.چای و قهوه و نسکافه و کاکائو و سیر و پیاز خام و گوجه خام و مسکن های غیر استروئیدی مثل ژلوفن و ا ...

اینا رو باید پرهیز کنی ازش.اگرم دکتر قرصی داده مصرف کنی.یه نکته خیلی مهم هم زود شام بخوری و تا حداقل ۲ ساعت بعد غذا درازنکشی 

یه نیمچه پزشک🙌
والا لبنیات و نون اصن نمیتونم بخورم دیگ اخه ادم صبحونه چی بخوره خب. فقط برنج و مرغ اوکی هس خسته شدم ...

لبنیات واسه چی شاید مشکلت چیز دیگه باشه

در یک شب از شب های زیبا خدا تورا در دستانمان قراررداد و مارو لایق تو دانست از ان پس تو به زندگیمان رنگ ومعناو مفهوم دادی...پسرمون دارا عشق زندگیه مامانو باباش   یه مردادیه جذاب   

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اینم بگم چندان رو داروهای گیاهی حساب نکن.چون به شدت نارسایی کلیوی میارن.برای مصرف هرچیزی با پزشک که فوق تخصص گوارش یا لااقل متخصص داخلی باشع مشورت کن

یه نیمچه پزشک🙌
نمیدونم واقعا گیج شدم ی دفعه ماست خوردم داشتم میمردم شیر ک دیگ بدتر نونم فاجعه س چه جو چه گندم

حتمن یه متخصص داخلی خوب برو تااین حد عجیبه که نون نتونی بخوری 

در یک شب از شب های زیبا خدا تورا در دستانمان قراررداد و مارو لایق تو دانست از ان پس تو به زندگیمان رنگ ومعناو مفهوم دادی...پسرمون دارا عشق زندگیه مامانو باباش   یه مردادیه جذاب