2777
2789
عنوان

شوهرم توی خونه خواهرش بی حرمتم کرد

979 بازدید | 44 پست

ما تو اقدامیم برای بارداری بیشتر  به خاطر فشار زیاد خانواده شوهرم 

اما بعد از ۶ ماه تلاش خب هنوز خدا نخواسته بچه دار بشیم از نظر روحی خیلی تحت فشارم و استرس دارم...

دیشب خونه خواهرشوهر ناتنیم مهمان بودیم به خاطر یه سری مشکلات قرار بود پیشش باشیم.و ما هم چون توی اقدامیم یک شب در میون باید رابطه داشته باشیم...

خونه خواهرشوهرم خیلی کوچیکه اخر شب رفتیم توی اتاق و شوهرم رو برای رابطه تحت فشار گزاشتم خب اونم سختش بود توی خونه خواهرش و میگفت درست نیست اما من خیلی اصرار کردم و شوهرم با عصبانیت و دلخوری این کار رو انجام داد...

صبح خواهرش بهم گفت دیشب دعواتون بود 

شوهرمم از خواب که بیدار شد اصلا نگاه هم نکرد بهم تقریبا همه فهمیدن دعوا کردیم خیلی حس بدی دارم...😥

ما دعوا داشتیم ولی همیشه توی جمع با هم خوب بودیم...

اونم جلو خانوادش

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حالا یه شب انجام نمی‌دادید.چیزی نمیشد😵

شاید ما جای دیگری مُرده ایم؛اینجا جهنم ماست!🤔  ..هرچقدر حرفاى دلت بيشتر ميشه و دلت پرتر،همونقدر ساكت تر میشی وكم حرفتر                                  

عزیزم ایه نازل نشده ک یه شب اقدام تعطیل شه طوری نیس کار شما واقعا اشتباه بوده .. رابطه ب هر دلیلی باید ارامش و میل دوطرف باشه

لطفا اگه مایل بودین بابامو یه صلوات مهمون کنید.ممنون.

وای چطور روت شد ینی ب زور یقه شو چسبیدی ک بیا منو ... تصورشم خجالت اوره چقد میتونین خودتونو کوچیک کنید مطمئن باش شوهرت بااینکارات هر چی زود تر از رابطه باهات سرد میشه

نی نی یار جان مشکلت با من چیه چرا انقد منو میترکونییییییییی😭۶ ساله عضو نی نی سایتم این ۱۴ همین کاربریمه 🤐🤐درسته یکم بی تلبیتم ولی درست نیست انقد بترکم😁😁